ziet er gewoon goed uit

Goede pasvorm.

Geen dag zonder on that ass

Hahaha ik meld Kato-dion zeg je hebt er zoveel zal ik maar even een pauze inlassen. Hij meld wat denk u zelf . Kan nooit genoeg niks pauze.

Fijne boxers zitten perfect ben daarom al jaren lid

Toffe prints, wassen op max. 30 graden voor kleurbehoud! Topkwaliteit en zit super!

Leuke designs in goede kwaliteit onderbroeken

Ik had hiervoor goedkope onderbroeken omdat ik er niet te veel geld aan wil uitgeven. Toen ik On That Ass zag vond ik de designs erg leuk en wilde ik het wel een kans geven. Toen ik ze eenmaal aanhad vond ik ze heel veel lekkerder zitten dan de goedkope onderbroeken die ik hiervoor had en eigenlijk was dat alleen het al waard. Maar daarnaast heeft elke onderbroek een leuk design waardoor je elke maand weer benieuwd bent naar wat je krijgt. Er zitten altijd wel een aantal designs tussen die je wat minder vind, maar ik vind eigenlijk 9 van de 10 designs altijd wel mooi.

Kleurrijk en comfortabel

Mijn man is er erg blij mee, het staat hem goed

Geweldige kwaliteit

Super kwaliteit, boxers gaan jaren lang mee. Iedere maand weer enige designs met ook hele fijne sokken!

Mooi verassend one design!

Ondanks ik het een mooi (one) design vind, vind ik de one toch nog een beetje aan de 'basic' kant. De boxer is dezelfde kleur als de elastiek, wat de laatste design best vaak het geval is. De one designs zouden er beter uitspringen als er meer contrast is tussen de elastiek en de boxer zelf. Voor de Galaxy was het bijv mooi geweest als de boxer de kleur van de letters van 'On That Ass' had. Wellicht kunnen jullie dit meenemen in jullie ontwerp proces. : ) Iets lichtere kleuren boxers voor de one serie zou mooi zijn namelijk.

Het zit retegoed en voelt zacht aan.

Sluit mooi aan, zacht, behoud zijn vorm en kruip niet omhoog tevens goede service/bezorging.

Slechte service

Ben nu 2 jaar lid maar een stukje service is er niet ben bij. Ben ik aan het sparen te 200 voor een joggingpak veranderen jullie de shop weer. Erg jammer product is top alleen nazorg is erg slecht

Hele fijne goede kwaliteit onderbroeken

Ik ben zeer tevreden en een dikke 10

Ze zijn gewoon geweldig

Leuk design, goede kwaliteit, gewoon geweldig.

Mooie onderbroeken, maar slechte kwaliteit en oncomfortabel met sporten.

Scheuren na een paar maanden dragen al uit in de kruis, waardoor ik ze al na korte tijd kan weggooien. (Gelukkig krijg ik elke maand weer een nieuwe.) Schuren ook erg in de liezen met hardlopen/sporten. Misschien kunnen ze van een andere stof laten fabriceren.

Mooie ontwerpen, erg creatief.

Zoals hier boven vermeldt, de onderbroeken zien er altijd mooi uit.

De onderbroeken bevallen mij uitstekend

Zoals ik al aangaf bevallen de onderbroeken mij uitstekend, ik heb alleen 1 opmerking. Om iedere maand een onderbroek te kopen is net iets te veel. Ik heb nu ondertussen een Flinke berg onderbroeken.

Amazing shorts for Amazing people

Zit goed, goede kwaliteit, blijft mooi na vele malen wassen. Mooie designs. Lekker lange pijpjes. Stevige band die zelfs na n jaar niet rafelig word!

Elke maand een cadeautje

Fijne shorts, goede kwaliteit

Leuke en mooie onderbroeken

Altijd leuke en originele designs en leuk dat je nu bijpassende sokken kan bijbestellen. Enige kleine verbeterpunt is dat het wat betreft vaker dan 1x per maand mag

Goede onderbroek

De onderbroeken zitten altijd heel lekker en het design is ook leuk. Maak je toch de blitz

Design leuk, maar kleur vervaagd snel

Hele leuke design, verzending prima. Maar na een paar keer wassen zie je de kleur met rasse schreden vervagen

Goede kwaliteit, leuke prints

Het zijn onderbroeken waar je over het algemeen vrolijk van wordt. Soms zijn ze ook een beetje apart haha maar ieder z'n ding. Ik ben blij met on that ass

Geweldige boxers

De boxershort zitten geweldig, mooie prints. De klantenservice is ook goed, als je problemen hebt met je bestelling, dan helpen ze je goed. Dus in een woord perfect.

Best zittende onderbroek ooit

Het is een fijne onderbroek.

Prima na strubbelingen

Na een heel rommelig en verwarrend begin is het nu prima op de rit. Door slechte of geen bezorging door post nl is het nu een geweldige ervaring om deze boxers elke keer weer met plezier aan te trekken. Bedankt voor een prima product. Nico.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen