Mijn mannen vinden de boxers heerlijk zitten en het is een geweldig kwaliteit.

Leuke designs goede kwaliteit

Mijn ervaring met on that ass is heel goed

Top, mooi engeweldi passend.

Erg fijne boxershorts, mooi en geweldig passend, elke maand weer een verrassing.

Grandioos

Zit lekker mooie kleuren en heerlijk stofje

Goede onderbroek, gaat lang mee, mooi ontwerp

Mijn kids willen niks anders

Ik heb drie jongens en zij dragen alleen jullie shorts, van de sokken erbij matchen worden ze ook blij. Mijn was ziet er dan ook regelmatig fleurig uit…..

Comfy

Elke keer dat ik een nieuwe onderbroek in de mail krijg word ik weer enthousiast voor hoe lekker het zal zitten.

Top onderbroek

Prima draagcomfort

grandioos

Ik krijg nu al een aantal maandaen elke maand een nieuwe boxer toegestuurd ..... prima kwaliteit ..... de aller eerste zit nog steeds goed

ze zitten fantastisch

Ieder maand een nieuwe boxer met een mooi design op je deurmat die meteen goed zitten en ook lekker blijven zitten zelfs na lange tijd. Ik ben super tevreden en zou ze iedereen aan raden.

Perfecte pasvorm top kwaliteit tegen zeer betaalbare prijs

Top boxershort zit heerlijk. Hebt van alles gedragen qua boxershorts maar moet eerlijk zeggen deze boxershorts van on that ass zitten heerlijk qua pasvorm en kwaliteit. Raad het iedereen aan.

Goede kwaliteit, prints worden alsmaar lelijker

Kwaliteit van onderbroeken zijn erg mooi, blijven ook lang mooi. Alleen de prints worden met de tijd lelijker, meer doodshoofden en niet meer meegaand met de tijd van nu. Bijvoorbeeld vrolijke lentekleuren, waar eerder er nog leuke prints waren met ijsjes en koningin Elizabeth enzo is het nu alleen maar doodshoofden en alles gericht op dood/vuur en engigheid. Daarom zou ik de onderbroeken ook niet meer aanbevelen bij familie, wel ok de kwaliteit maar print zijn echt niet mooi.

Geweldige pasvorm

De pasvorm is perfect en de stof gaat langer mee dan alle andere onderbroeken

Deze boxer was weer geweldig

Vind alleen echt jammer de punten die je spaart alleen voor jogging pakken of shirts kunt in leveren! Daar zou toch iets anders ook voor moeten komen Zoals bijvoorbeeld sokken of gewoon extra boxers

Mijn zoon vind ze geweldig!

Pakje door de brievenbus. Prima! Mooi stevig ondergoed. Leuke kleuren. Groetjes van de moeder van Jan.

Oke

Boxer zitten met confort goed, kleur echtheid is matig de naden willen weleens zwak zijn. Spaarsysteem leuk alleen als je meerdere abo heb tellen je punten maar een keer kan je beter meerdere abonnementen afsluiten voor die euro.

Zeer positief over dienstverlening van on that ass

Uiterst tevreden. Eindelijk een merk boxershort gevonden van goede kwaliteit en perfecte pasvorm.

Goede kwaliteit uitstekende service

Product is zeer goed zit fijn blijft lang zijn kwaliteit behouden zeker jaren

Kwalitatief goede onderbroeken met leuke prints

Zie hierboven

Zijn top slippies

Elke keer een kadootje! Goed voor de dag!

Elke maand weer een verrassingskadootje op de deurmat. Steeds een leuk ontwerp. Elke dag een vrolijke boxer aan!

Héél goede kwaliteit, en anderen steek je de ogen uit..!!!

Goede kwaliteit, en ook na tig keer wassen blijven ze mooi... Nadeel is dan wel dat je er een heleboel in de kast hebt liggen.. Dus 1 keer per jaar een pauze inlassen..

Onderbroeken die goed zitten en van een goede kwaliteit

Ben nu al 1.5 jaar klant en elke maand een mooie nieuwe boxershort. Elke maand een verrassing welke kleuren combinatie en een leuk spaarprogramma erbij. Ik ben fan, want al mijn oude onderbroeken vervang ik met On That Ass. Nog bij geen 1 onderbroek is er een naad los of iets dergelijks. Echte stevige goede onderbroeken.

Prima onderbroek

De onderbroek zitten fijn en qua prijs kwaliteit verhouding is het ook een hele fijne onderbroek. Leuke printjes ook elke keer weer !

Extreem comfortabel en leuke designs

Via mijn broer een tijd geleden van onthatass gehoord, geprobeerd en nu een kast vol boxers omdat ik niet op wil zeggen.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen