Goed ondergoed

Zijn goed zitten ondergoed met leuk opdrukken

Goede pasvorm en mooi desing

Ik gebruik de boxers van on that ass nu ongeveer een jaar en ze bevallen mij prima, draag geen andere meer. Elke maand is het een verrassing wat voor desing het nu weer is. De laatste 2 maanden vond ik heel mooi, en inderdaad heb ik nu "toevallig" de laatste (maart 2024) aan

Goeie kwaliteit!

Erg fijne onderbroeken

Comfortabel

De onderbroeken zijn fantastische. Ze zitten heel relaxed en hebben een cool design. Ik Raad on that ass heel erg aan het veranderd je leven.

Top boxers

Ik heb sinds enkele jaren iedere maand een boxer van OnThat ASS en bevalt me super… geen opkruipende boxers meer. Na diverse keren wassen blijven de boxers goed van kwaliteit! Top

Leuk, nieuw en verrassend

Elke maand een leuke verrassing in de brievenbus. Mooie kleuren en zit perfect om je lijf. Mooie stickers zitten erbij en als je wilt de zelfde sokken.

Wederom een top design!

Galaxy boxer en de bijbehorende socks ontvangen.. Elke maand is het weer een verrassing wat voor design het is en deze is wel een favoriet met m'n eigen sterrenbeeld prominent erop! Nu al benieuwd naar het volgende design...

Top kwaliteit en geweldige designs

Ik heb zowel het abonnement voor de boxers als de sokken. Als een blij kind pak ik elke maand de pakketjes als een cadeautje uit! Bij de boxers zit altijd een sticker, daar wordt mijn zoontje weer blij van, deze plakt hij op zijn bed waar er inmiddels 10 op zitten. De boxers zitten fijn, houden het zaakje comfortabel bij elkaar ;). De kleuren vervagen iets na een paar wasbeurten. De sokken zijn top. Zware kwaliteit en voelen lekker zacht aan. Als ik toch een puntje van feedback mag geven; de bijpassende sokken komen in design met de boxers overeen, maar de hoofdkleuren wijken toch een paar tinten af. Hiermee zouden jullie mijn 5e ster verdienen.

Uitsluitend

Goede kwaliteit en pasvorm

Zeer fijne onderbroeken

Het zijn echt goeie onderbroeken en raad ze zeker aan!

Super gaaf design!!!

Heel gaaf model. Super vette kleuren combinatie. Zitten altijd goed, en ben denk ik al 4 jaar meer dan tevreden!!! Echt een aanrader!

Elke maand een feestje

Tis elke maand een feestje! Netjes bezorgd, en leuke design’s! Heel erg blij mee en de service is ook top!

Super comfy and beautiful colors!!

Comfortabel

Zit zeer goed , pasvorm is goed en geen gedoe met omhoogkruipende pijpen.

De broeken die zitten lekker lodderen niet uit De motieven zijn net kunst

Slecht stopzetten

Als he wilt stopzetten gaat het nog maanden door

Verassend

Elke maand is het weer een leuke verrassing om te zien welk design er dit keer op de mat valt.

Zit top en blijft lang goed!!

De onderbroeken zien er goed uit. Ze zitten als gegoten en blijven ook lang van goede kwaliteit! Echt top!

Zit goed en blijft goed zitten

Andere onderbroeken gingen na verloop van tijd lubberen maar dat heb ik bij onthatass niet ervaren. Daarnaast is het design iedere keer een nieuwe verrassing.

Erg tevrede!

Het zijn altijd super vette designs en zitten comfortabel

Made in China

Helaas worden deze fijne onderbroeken in China gemaakt.

Astronomisch

Ook deze.. net zoals alle andere boxers van on that ass hebben de perfecte pasvorm en dragen astronomisch lekker.

Geweldige onderbroek 1 van de beste tot nu toe (2,5 jaar)

Zitten zo lekker en dit is echt 1 van de beste design van de afgelopen 2,5 jaar!!!

Alles is altijd uitverkocht

Kan niet mijn punten besteden. Geen ondergoed voor vrouwen.

Heerlijke boxers

Lekker zittende boxers. Zitten strak om de benen. Flubberen niet. Lubberen niet uit. Designs zijn vrolijk. Gaaf. En blijven mooi ook na t wassen. Helemaal tevreden mee.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen