Zou liever een maatje groter willen hebben

Altijd op tijd, goede kwaliteit, nooit spijt

Altijd op tijd, goede kwaliteit, nooit spijt. Ik zelf heb het abbonoment al een lange tijd, nu sinds een paar maanden ook samen met mijn zoontje. Nu wachten wij samen elke maand met vreugde op de nieuwe collectie. De kwaliteit is altijd goed en de boxershorts kunnen lang mee. De print is altijd erg uniek dat maakt het altijd leuk om op de volgende te wachten. De stickers zijn een leuke toevoeging en ook altijd uniek. Kortom wij zijn blij met de OTA boxershorts!

Altijd goede kwaliteit

Altijd goede kwaliteit en service

Uitstekend!!

Ik ben al een aantal jaar lid bij ON THAT ASS en elke maand ben ik blij met mijn nieuwe onderbroeken. Het zijn altijd leuke random thema’s en ze zitten super goed, comfortabel en de Items van ON THAT ASS is allemaal gemaakt van top kwaliteit! Ik blijf zeker lid, nog steeds na jaren tot dat er geen onderbroek meer past in mijn laatje :)

Top kwaliteit

Fijne boxers zitten heerlijk

Super leuke ondergoed!!!

Ik vind echt leuk dat elke maand krijg ik nieuwe design.

Goeie service

Goeie service, goeie kwaliteit, klantvriendelijk!

Super goeie onderbroeken

De onderbroeken zijn super. Alleen contact met jullie is lastig .wij hebben nu 3 abonnement en zou deze graag gekoppeld Willen hebben. En mijn vriend wil er 6 tegelijk bestellen. Arie van den langenberg. Vriendelijke gr miranda Jelle krab en jason verstraaten

goede onderbroeken

Alles lekker. Past goed.

On that ass - comfortabel en mooi design

Het is fijn dat de pakketjes in de brievenbus passen, hoef je niet voor thuis te blijven. De sokken en boxer kunnen makkelijk uit de verpakking gehaald worden. Het stukje plastic dat de sokken bij elkaar houdt mag wel weg gelaten worden. Elke keer is het design een verrassing en tot nu toe ben ik blij verrast. Het is ook leuk dat de sokken en boxer een matching set zijn. Alhoewel ik vervolgens alles mix. De sokken zijn lekker lang en passen goed. De boxer zit comfortabel. Ik zou wel liever een zwarte dan witte binnenkant voor de boxer willen hebben.

Vind de boxers mooi maar slijten wel snel

Weet niet wanneer die komt,maar bij mij is die nog niet op de mat gevallen?

Geweldig!

De onderbroek zit zoals altijd als gegoten! Designs stellen me ook nooit teleur, ook deze niet! Een echte aanrader!

Zit altijd goed en een mooie print

We zijn erg tevreden

De verrassing is erg leuk elke maand . Goede kwaliteit en de bij passende sokken zijn smook erg mooi

Topservice!!

Bij foute levering qua maat van boxershort werd er na mail contact direct een nieuwe juiste maat geleverd

Onderbroek voor the chosen

Het is lekker en fijn gevoel als je hem draagt

Surprising

Very nice designs and always a surprise what they think of next month !

Leuk ontwerp

Leuk ontwerp en goede pasvorm.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij ik ben met de Galaxy boxershorts

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij ik ben met de Galaxy boxershorts! De pasvorm is perfect, het design is uniek en de verpakking was een leuke toevoeging. Jullie verdienen alle lof voor jullie toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Ik kan niet wachten om meer van jullie producten uit te proberen!

Goede service en kwaliteit

Ik vind de onderbroeken van goede kwaliteit en de levering is goed!

Ben heel erg blij met on that ass

zit geweldig goed stevig mooie decoratie

Boxers zitten lekker

Boxers zitten lekker. Print niet altijd leuk, maar ja.

Een cadeautje om te krijgen.

De onderbroeken komen altijd op tijd en zijn altijd van goede kwaliteit en mooie prints. Ze blijven erg lang goed. Heb eigenlijk genoeg in de kast, maar ze zijn te leuk om te stoppen met het abonnement.

Fleurig, leuk, geweldige shorts

Heel Nederland shorts van On That Ass

Waanzinnig design in super mooie kleuren.

Gaat nooit vervelen. Vaak leuke reacties op de sokken. Door de regelmatige levering heb je iedere maand een nieuw setje, broek en sokken. Alles goed verpakt en zo door de brievenbus.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen