Top design

Het design is top! Kwaliteit van de boxers zijn ook goed.

Ik ben al een tijdje lid van on That ass

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit,model,design en pasvorm. Merk wel dat ik ondanks ik altijd dezelfde maat heb soms de pijpjes net iets ruimer vallen

Blijven goed in vorm

Goede pasvorm Leuke designs En vooral makkelijk

Hele fijne boxershort goede kwaliteit en goede pasvorm!!

Altijd goed zittende short en sokken ..geweldig

Je kan op ze rekenen!

Verkeerde bestelling, die wel zoals altijd op was, is prima opgelost met een nieuwe zending!

Jullie zijn super goed

Ze zitten super goed voor mij nooit geen ander bedankt groetjes jan

Confortabel

De pasvorm zit als gegoten en blijven ook na vele wasbeurten zitten ze nog steeds goed

Leuke onderbroeken

Ze zitten erg goed, zijn niet al te duur en zien er altijd leuk uit. Ook heb ik nooit meer onderbroeken te weinig

Stoer en mooi gecombineerd deze onderbroeken.

Iedere maand weer een verrassing wat er in de verpakking zit. Ja zelfs de verpakking is mooi van de onderbroeken. Onderbroeken zitten heerlijk en blijven goed van pasvorm. Niet heet wassen want dan heb je wel kans op wat verbleking van de kleuren.

Goeduitziende fijne boxers en bijpassende sokken

De boxers zitten perfect. Zakken niet af en rollen ook niet op bij de pijpjes. Na het wassen blijven ze mooi qua kleur en pasvorm. Helemaal tevreden! Zeker met de leuke bijpassende sokken.

Mooi design en zitten altijd perfect en blijven lang mooi

Superleuk

Altijd een leuke print en altijd op tijd. Alleen jammer dat ik al weken geleden de maat aangepast heb maar de laatste 2x toch nog de oude maat ontvangen heb.

Kloten

Was een abonnement voor mijn vader die helaas gestorven was maar moesten toch nog 2 x betalen. Af wilden melden via fb maar helemaal geen respons gekregen. Nooit meer on that ass

ASS-some underwear!!

I order these boxers with matching socks monthly for my husband and he's very happy with them :) The quality is seriously super: very stretchy but beautiful firm shape, longer legpipes and really pretty prints. I will definitely keep ordering them for him!

Enkelsokken

Ik ben totaal geen liefhebber van enkel en of sneakersokken. Had ook graag eerst geïnformeerd willen worden. Maar het design was geweldig

Intergalactische pasvorm

Hij zit heerlijk

Superfijne onderboeken! Prachtige prints en zitten goed

Goede kwaliteit stof. Het is wel handig om even tegen de vrouw te zeggen dat ze ze niet te warm moet wassen, op max 40 graden blijven ze een stuk mpooer

Fantastische gezellige gekeurde onderbroek

Het is bij mij vechten wie er aan de beurt is met deze boxershort. Mijn Man.. mijn zoon en mijn schoonzoon.. om de beurt elke maand de maat aanpassen! Maar wat is het iedere keer een verrassing hoe de Boxer er dan weer uit ziet

Voor mij geen andere boxershorts meer!

Top product! Zit als gegoten en blijft erg lang goed!

Zitten altijd als gegoten

Zitten altijd lekker voorm blijft altijd goed

De boxershorts zitten comfortabel, goed om het lichaam.

Perfecte kwaliteit

De kwaliteit is zeer goed, de levering is altijd op tijd en ik ben een tevreden afnemer. Dit zeker sinds ik de egale kleuren koop in plaats van de "strip"onderbroeken.

Heerlijk stijlvol

Zit als gegoten, leuk dat het elke maand weer een verrassing is.

Het zit als gegoten

Het zijn hele goede boxershort die heeeeeeeeeel lang goed blijven , draag ze met veel plezier

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen