Prettig zittende boxer

Makkelijk bestellen en iedere maand ander model maakt het als het uitkijken naar een kadootje.

Mooi design en warm van kleur

Elke keer weer een leuke verrassing

Zitten lekker en kleurrijk

Ik bestel elke maand wel 2 boxershorts 1 om meteen aan tedoen ende andere bewaar ik 2-3 jaar in dichte verpakking zodat ik unieke boxershorts heb die bijna niemand meer heeft.

Goede kwaliteit en pasvorm

Ze zijn van goede kwaliteit en pasvorm. Leuk design en kleuren. Verpakking is mooi en stevig tevens een goede bezorging. Door de goede kwaliteit heb je na een paar jaar voldoende liggen voor nog een aantal jaren. Ik heb al een keer de pauze genomen van een half jaar. Nu heb ik opgezegd omdat ik nog voor jaren heb liggen. Ik vind het jammer dat ik niet langer een pauze kan doen. Nu ben ik mijn opgespaarde punten kwijt. Dat is erg jammer. Als ik een langere pauze kon nemen had ik niet opgezegd.

Onder broeken zitten lekker ook al heb je ze heel lang

Onder broeken zitten fijn en de rek gaat er niet uit heel fijn is dat

Voelt goed zit goed

Het is elke keer een aangename verrassing als mijn nieuwe onderbroek in de bus ligt. De verpakking ziet er altijd luxe uit maar het gaat erom wat erin zit natuurlijk, een mooie onderbroek die lekker aanvoelt en goed passend zit voor een hele goede prijs. Ah fijn On that ass is een goede deal.

Zitten heerlijk en slijten niet.

Ik had vroeger altijd andere onderbroeken, maar die gingen snel kapot. Toen kwam mijn moeder met het idee om eens een keer ON THAT ASS te proberen. Ik kreeg mijn eerste onderbroek en zag meteen een wereld van verschil. Op dit moment draag ik alleen nog maar ON THAT ASS onderbroeken. Gewoon een top product als je ook kijkt naar prijs kwaliteit!

Heerlijk zittend product voor een koopje

Een kwalitatief goed product voor een uitstekende prijsverhouding.

Pasvorm en zitcomfort zijn perfect als,altijd.

Zoals altijd zijn de print en het design van de shorts uitzonderlijk en daardoor echt prachtig en opvallend. Pasvorm is,zoals altijd perfect.

2 woorden: altijd perfect

Maak al sinds 2021 gebruik van de dienst en nooit ergens last van gehad, altijd netjes optijd geleverd en nu ook maandelijks sokken erbij, heerlijk hoef ik daar niet meer over na te denken.

Mooi en comfortabel, enig minpunt is dat ze snel verouderen.

Boxer en sokken zien er mooi uit en ze zitten lekker. De stof is lekker elastisch en “vers”. Ik ervaar een duidelijk verschil tussen (zeker de) nieuwe sokken en on-that-ass sokken die al een paar maanden meegaan. Dat is dan ook het grootste minpunt: de stoffen lijken relatief snel te verouderen wasbeurt na wasbeurt.

Super goed

Hij zit prima en de kwaliteit is ook goed

mooi ontwerp en goede kwaliteit boxershort

Wederom verrast met een mooi design en de kwaliteit is net als altijd zeer goed. Ik kijk al weer uit naar de volgende.

Cool design met sterrenbeelden!

Fijn ondergoed dat goed aansluit en er ook nog eens lekker uitziet. Ik blijf fan!

Fijne boxershorts

Boxershorts zijn voor de prijs prima. Pasvorm blijft goed en ook na langer dragen geen gaten. Kleuren worden na tijdje wel minder, maar prijs/kwaliteit verhouding is prima. Valt er weer een nieuwe op de deurmat, kan de oudste er weet ennis De loyality webshop is wel wat teleurstellend. Vrijwel altijd voor het vovergrote deel uitverkocht.

Creatieve designs op kwalitatieve shorts!

Ik ben zeer tevreden over de boxers van On That Ass. Maandelijks vallen ze op een vaste dag op de deurmat. Iedere keer weer een leuke verrassing!

Perfecte pasvorm en geweldige design prints!

Altijd netjes op tijd in de brievenbus!

De ballen goed in mijn broek

Ben enorme Fan van on that ass onderbroeken. Heb al tientallen thuis liggen en het is een feestje om iedere keer mijn nieuwe onderbroeken uit de verpakking te halen. Ze zitten enorm lekker, staan leuk en de meiden vinden ze ook allemaal super leuk!

Mooiste tot nu toe!

De boxershorts en sokken zijn altijd mooi, zitten lekker en de pasvorm is goed. Dit was echter wel een heel mooi design!

Super kwaliteit en goede service weinig op aan te merken top!

Gewoon goed en als er een probleem voordoet snel en gericht opgelost alleen jammer dat de spaarcollectie is aangepast en minder keuze uit de collectie die online is te vinden anders was het 5 sterren.

Top onderbroeken

De onderbroeken zitten super goed en ik heb het ongeveer een jaar nu en de kleur vervaagt een klein beetje van de eerste onderbroek die ik ontvangen had, maar de print blijft goed te zien, de kleuren lopen niet over en blijven mooi. Ik ben zeer tevreden met de onderbroeken!

Top boxers

Goede kwaliteit, fijne stof, lekkere pasvorm, altijd leuke kleuren en gave designs.

Super gaaf

Hele mooie boxers zijn het

Mooie onderbroeken. Zitten goed!

Ik ben over het algemeen erg tevreden. Er zitten wel eens designs bij die minder zijn, maar dat word wel weer opgevolgd met mooiere designs. Top!

Steeds weer super mooie designs

Al vrij lang member maar nog steeds geen spijt. Elke maand weer een mooi design boxershort.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen