Helemaal prima !

7 jaar al ervaring ermee en is gewoon goed en fijn

Geweldig design voor mij en mijn zoontje

Ik heb deze voor zowel mij als mijn zoontje binnen gekregen en we zijn nu elke maand aan het twinnen met dezelfde geweldige designs die maandelijks binnen komen

Zitten geweldig

Zitten heel erg goed en zien er ook nog goed uit. Zeker een aanrader

Gewoon perfect

Zit lekker. Mooie print, ook na veel wassen. Gewoon top

Goede ervaring alleen soms problemen met bezorgen

De onderbroeken zitten goed. De klantenservice is goed alleen heb soms problemen met bezorgen dat ze later of helemaal niet binnen komen.

Betaalbare goede kwaliteit

Ik kan ieder moment stoppen. Dat is belangrijk, anders puilen de kasten uit. Daarbij is het belangrijk dat er een datum in het etiket staat. Kan je het oude ondergoed weg doen.

Goed gekozen.

Ik ben echt blij mee met de aankoop. Kan ik altijd leuk kado voor iemand geven.

Zit perfect,net zoals mijn andere 17 Boxxers van On that Ass

Topkwaliteit

Geweldige kwaliteit en originaliteit

Goed zittende boxershorts met gave prints

Ik heb geen mijn gratis ondergoed voor 10 dagen

Ik heb eerste keer gratis ondergoed bestelt en dan nog een keer omdat ik mijn eerste bestelling niet ontvang heb, en nu heb ik niets voor 10 of meer dagen

geweldige onderbroek

zit geweldig en comfortabel

Super goede pasvorm, zit erg lekker. Leuke verrassende prints.

Geweldig - Goede kwaliteit - Mooie ontwerpen.

Had nooit gedacht dat dit zo mooi en goed was. De ontwerpen zijn elke keer geweldig mooi. Het zit als gegoten. Kwaliteit van het stof is uitstekend. Ik zie alweer uit naar de volgende boxer.

Het zit als gegoten

Ik heb nu ruim twee jaar de boxershorts van Onthatass en ze zitten als gegoten. Het model boxershort heeft prima pasvorm en de pijpen van de short zijn perfect niet te kort maar ook niet te lang.

Soepel perfect passend

Past perfect goede stof super motief

Altijd goed

Perfecte pasvorm, goede kwaliteit

perfecte pasvorm

zit als gegoten en lekker zacht op de huid, tevens fijn dat je elke maand weer verrast wordt met een uitdagende print met passende sokken

Helemaal top!

Elke maand een cadeautje voor mezelf elk nieuw design maakt me weer helemaal nieuwsgierig hoe ze er deze maand uit zulle zien! Ik heb onderhand 2 Kratten vol boxers en sokke als je er niet in sport gaan ze goed lang mee sport je er wel regelmatig in heb je het geluk dat je elke maand een nieuwe heb!

Super blij

Levering altijd op tijd Makkelijk om van maat en model onderbroek te verwisselen . Goede kwaliteit en pasvormen Leuke spaar beloningen voor gratis items op de website

Comfort met een royal tintje

Niet alleen een comfortabele, maar vooral ook een mooi design. Eigenlijk zonde om te bedekken.....

Zit perfect

Zoals ik altijd zeg het komt op tijd, zit goed en de onderbroeken vormen altijd mooi. Zitten vooral lekker ook blij dat ik ze al anderhalf jaar elke maand op de deurmat krijg.

Goeie betaalbare kwaliteit

Ik was al langere tijd op zoek naar een goede onderbroek en die ook nog eens betaalbaar is. Nou ik heb ze gevonden! Leuke bijkomstigheid zijn de sokken die matchen met de onderbroeken

Modieus

De boxer zitten perfect Elke keer weer een verrassing hoe ze er uit zien . Goede draag comfor , modieus

Lekker goed zittend

Mooi, fijn zittend..... geweldig

Very good

It is very comfortable nice material really qualiry work and amazing design!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen