Altijd verrassend.

Iedere maand weer een leuke verrassing als ik de boxershort en sokken open maak. Nog niet 1 x gehad van nou dat vind ik niks

Netjes elke maand levering. Aanpassingen in maat worden netjes gelijk beetgepakt

Leuke onderbroeken en zitten prima

Elke maand een andere leuke onderbroek. Top !!

Ziet er goed uit en zit heerlijk!

Nu een tijdje het abonnement en draag eigenlijk bijna tot niet nog een ander merk onderbroeken want deze van ON THAT ASS zitten echt heerlijk en passen perfect! Ik zou iedereen zoon abonnement aan raden.

Moker comfortabel

Zit lekker, kleuren blijven goed na het wassen, leuke plaatjes, perfect!

Mooie pasvorm en goede kwaliteit.

Mooie pasvorm en goede kwaliteit.

All the best

Okay all the way

Altijd op tijd

Mooie onderbroeken en leuke ontwerpen

Super ondergoed en sokken

Mijn man is hier heel tevreden over en ik ook,draag zijn sokken ook.

Fijne goede onderbroeken

Fijne onderbroek goede kwaliteit

Geweldig en makkelijk voor iedere man

Ik vind dit het beste kledingidee tot nu toe. Ik hoef mij nooit meer druk te maken over sokken en ondergoed. De kleding en de zwembroeken zijn ook top!

Top boxers

Al jaren lid en pas 1 weg hoeven te gooien omdat hij kapot was. De rest heb ik allemaal inclusief alle zwembroeken. Echt top kwaliteit

Was een goede aanbeveling van mijn schoonzoon

Heerlijk Een goed passende boxer met een leuk design één keer per maand in de brievenbus zonder er wat aan te hoeven doen Perfect

Heel mooi zit echt lekker

Mooi hoor heel goed zit lekker als allemaal ××l is

Altijd weer een mooi design en fijne kwaliteit!

Al jaren een trouwe en vooral tevreden klant van On That Ass. Zoals aangegeven altijd mooie designs en een goede kwaliteit! Elke keer is het weer een verassing om te zien wat er binnenkomt!

Zit heerlijk

Was weer een hele leuke creatieve onderbroek! Je moet het maar kunnen verzinnen! Heel blij met on that ass en blijf er nog zeker lang bij!

GE-WEL-DIG

Ik ben zo blij met de boxers dat ik me billen 365 dagen kan sponsoren met ON THAT ASS. De kinderen lopen ook vol trots er mee sinds kort want die wouden net zulke mooie boxers net als hun bonusvader! Laatst nog een fijne joggingpak kunnen krijgen en ook dat zit mega lekker !

De fijnste boxers die je maar kan kopen blijven lang goed ook na vaak wassen

Toppie

Elke maand kijk ik uit naar de nieuwe boxershort die door de brievenbus valt. Hoe zal het er uitzien en in welke kleur. Tot nu toe elke maand een prachtige verrassing. Mooi voor het oog en het zit ook nog prima. De boxers blijven mooi in de was en ik heb er al jaren plezier van. Ben heel benieuwd watvoor kleuren en motieven er nog gaan volgen. Echt een aanvulling voor mijn garderobe. Voor jullie een echte uitdaging om je klanten tevreden te houden en elke keer weer wat nieuws te verzinnen. Tot nu toe super tevreden dus echt TOPPIE.

Prijs kwaliteit goede onderbroeken

Prijs kwaliteit goede onderbroeken

Unieke ontwerpen en fijne kwaliteit

De onderbroeken is stevig van materiaal, maar zit zeker comfortabel en sluit goed aan. De ontwerpen zijn elke keer uniek en daardoor ook elke keer weer super leuk om uit te pakken.

Goede kwaliteit boxershorts

Boxershorts zitten top, zakken niet af en krullen niet op. Maandelijks een "kadootje" op de deurmat laten vallen. Prima pasvorm, ook rond de lul en ballen.

Het zit gewoon on that ass

Beste onderbroeken ever! Het is elke maand een verassing in de brievenbus...

Zeer goede boxershort sluit mooi aan en blijft ook mooi

Zeer goed en ook zeer tevreden

Perfecte pasvorm

Zeer tevreden! Pasvorm perfect en nog leuke designs ook!!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen