De broeken zijn steeds van goede kwaliteit en kleur

Inmiddels heb ik een hele serie goede onderbroeken, die ook langdurig goed blijven

Zit goed....

De onderbroeken van on that as.....zitten als gegoten.

Super fijn goeie kwaliteit

Zit comfortabel en super lekker

Goede product

Ik vind heb leuk..

Dameslijn

Ik vind het jammer en heb dit ook al meerdere malen aangegeven dat er geen boxers voor dames zijn met deze geweldige prints. Enkelsokken zijn geweldig. Prijs kwaliteit verhouding. De huispakken en hoodys zitten heerlijk. Alleen jammer dat ze heel snel weg zijn

Eerlijk,Zit heerljjk

Heerlijk,Zit Eerlijk

Mooie designs

Blijft leuk dat ze steeds nieuwe designs weten te maken die je outfit compleet maken.

Super goede onderbroek

Ben er zeer tevreden mee ook de print is weer helemaal vantaschish

Fijne onderbroek super pasvorm

Helemaal gelukkig ermee

Super geweldige onderbroek

Goede maatvoering, wel n maatje groter bestellen

Perfecte pasvorm

Artikelen elke maand op tijd in huis. Klachten worden goed afgehandeld.

Erg leuke onderbroeken en goede kwaliteit

Mijn man had er al zoveel dus heb ik hem omgezet. Naar de maat van mijn zoontje. Hij vind ze zelf ook erg stoer

Goede kwaliteit en pasvorm

Ben nu paar jaar lid en ze zitten super fijn en slijten bijna niet vroeger altijd dure onderbroeken gehad en in mijn werk broeken gingen die maar kort mee dus ik raad on that ass zoiezo aan en de service is ook goed

Comfortabel en kwaliteit das pas handel

Goede pasvorm aantrekkelijk uiterlijk en gaan lang mee (levensduur)

Super fijn zittende boxers met altijd een gaaf design

Het katoen is lekker zacht en voelt koel aan ,de boxer kruipt niet op en de pijpen hebben een fijne lengte, mijn zoon is er heel erg tevreden over !

Helemaal top

Echt leuke onderbroeken en sokken

perfecte pasvorm

goede kwaliteit, perfecte pasvorm en erg mooie designs

Fijne levering

De boxer van On That Ass zijn precies wat ik zoek in een onderbroek!

De boxers zitten heerlijk! Niet te strak en ook de pijpen zijn lang genoeg, niet die korte dingetjes! De kwaliteit van de boxers is erg goed! En zelfs in de droger valt het wel mee hoeveel de kleuren vervagen! Ik ben er blij mee!

Fijne pasvorm

Mijn man wil geen andere meer aan !!!!

Fantastich

Zitten heel goed

zijn hele goede boxershorts en zitten perfect

de shorts zitten heerlijk en het makkelijke is dat er elke maand een in de brievenbus valt,hoe mooi is dat ik ben heel tevreden over het product en dat er elke maand een in de bus valt GEWELDIG.

Mooie boxers die heerlijk passen on my Ass!

Elke maand een nieuwe Boxer in een hippe kleur,Super tevreden mee! Ze blijven goed en lekker passen..

Zit heerlijk,! Draag ze al meerdere jaren.

Sportieve lekker zittende ondergoed.

Fijne boxers

Hele fijne boxers die ook lang goed blijven. Wat mij betreft zeker het geld waard

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen