Perfecte pasvorm die een hele dag goed blijft zitten

Ze zitten gewoon lekker en ze hebben leuke patronen

Wauw geweldig design!!

OTA fits like a glove

Mooi kwaliteit onderbroeken

Mooie kwaliteit en top verpakt en mooi designe

Was goed, is goed!

Altijd weer iets moois in een pakje

Elke maand weer een goede boxer met elke x een verrassend design

Perfectie

De onderbroeken & sokken zitten heel fijn en zijn van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

Leuk maar wel druk

Alles wat voorbijkomt is leuk ontworpen maar mijn inziens mogen er ook zeker wat rustigere ontwerpen voorbijkomen

Happy ass

Heerlijke onderbroek, mooie kleuren en zit als gegoten!

Topmerk

Zit super lekker geen irritatie zoals bij andere merken en blijft ook jarenlang in shape

Super goede kwaliteit!

Elke maand netjes op tijd bezorgd, de kwaliteit van de boxers zijn goed en past perfect!

Perfecte kwaliteit

Elke maand weer een verrassing, leuk moment als het binnen komt. Mijn zoon is ook lid en dan laten we aan elkaar zien wat we aan hebben . SUPER… we blijven er voor gaan . Met vriendelijke groet, Raymond van Horsen

Fijne boxers

Inmiddels stuk of 50 boxers en allemaal nog heel!

Mooie Boxershorts

Elke maand mooie Boxershorts met mooie prints.

Leuke designs en goede kwaliteit

Mijn man is erg blij met de maandelijkse boxershorts en sokken. De designs zijn elke maand verrassend en ze blijven ook erg mooi! We hebben het voor nu even stopgezet want we hebben voldoende :-)

Super fijne onderbroeken

Super fijne fit En elke onderbroek is weer een feestje om te openen ! Geweldige disign

Leuke boxers voor leuke prijs

Goede kwaliteit, mooie pasvorm

Hele leuke motieven en goede kwaliteit

Altijd perfect

Altijd mooie designs en zitten ontzettend goed. Wil geen andere meer

Altijd een 10

Helaas is dit al de derde keer dat de boxer niet binnen is gekomen. Ik geef toch een tien want het zijn de fijnste boxers ooit. Dus iedereen moet deze boxers kopen want nooit spijt van de la vol kunst ;)

Zit als gegoten

Fijne boxershort

Strakke fit

Ik heb maat S maar zou ook xs kunnen nemen. Het is een vrij grote short.

Geweldige onderbroeken

Keurig optijd geleverd ben allang lid had wel een keer een gratis verwacht

Zeer fleurige shorts

Ik ben een man van bijna 90 en zeer tevreden met de fleurige boxershorts. Door aanprijzen van mijn schoondochter en via haar account heb ik mij aangemeld. Ik hou van kleurige kleding, dus daar horen de boxershorts van 'on that ass' zeker bij. Top !!!

Kwaliteit en design uitstekend Gewoon zo doorgaan

Goede sevice en mooie kwaliteit

Mooie spullen alleen misschien een foutje van mij, maar een paar sokken is genoeg

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen