Goede kwalitijt en pervecte Pasvorm!
Goede boxershorts!
Alleen gaat er te vaak wat mis bij jullie!
En dat is niet alleen bij mij, ma dat kunje op facebook zien op resencies istagram enzv!
Da mag wel verbetering op komen, en hoe haal ik memberships weg die ik niet meer gebruik, heb jullie da een pa jaar geleden nog tlfnis gesproken, en jullie zouden er een paar weghalen! Niet gebeurd! En word ook gezegd door iemand bij jullie dat ik een fraudeur ben, staat allemaal op mail!!! En dat is niet netjes als er altijd betaald is!!! Waar baseerde jullie medewerker het op, het is opgelost door een hele lieve medewerkster bij jullie, die wist en weet dat ik geen fraudeur ben, want zij ook, dan stop mijn account dan onmiddelijk, en kunnen we na de rechtbank! En dat om 10 euro of een boxershort! Kijk eerst na de reactie's van de mensen die betalen ma niks binnen hebben gekregen! Gelukkig is het bij mij altijd netjes opgelost door die hele lieve medewerkster!!! Dank haar dat ik nog bij jullie ben!!! Sherida die medewerkster die is eerlijk en klantvriendelijk!!! Da kunnen nog veel medewerkers bij jullie van haar leren! Gr Gecer!