Super boxers

Ik heb d3ze al jarennnn elke maand een nieuwe zitten perfect niks op aan te merken heerlijk draagcomfort

Helemaal top!

Altijd goeie kwaliteit en leuke designs. Al jaren blij mee

Shorts zijn perfect

Ze zitten goed, blijven in goede vorm en worden altijd op tijd geleverd!

Zoals altijd een mooi ontwerp en goede pasvorm.

Altijd mooie ontwerpen en ook in hetzelfde ontwerp de sokken erbij. Kijk er elke maand naar uit. Kwaliteit is te goed de kast raakt overvol.

Top boxershorts

Al jaren deze boxershorts, zitten erg aangenaam.

Goed kwaliteit goede communicatie

Ik ben super tevreden levering is altijd optijd kwaliteit is super!

I like all my boxers and my hoodie too. I hope soon I can buy another hoodie with loyalty money what I just discovered couple of months ago.

Boxershort en sokken met goede pasvorm en mooi design

Fijne pasvorm Op tijd geleverd Mooi design Donkere kleuren in de herfst en winter en lichte kleuren in de lente en zomer, perfect.

Mooie designs. Goede pasvorm. Fijn om te dragen. P.s Is het mogelijk om met verschillende personen een abonnement op on that ass op 1 adres te doen. Bijvoorbeeld een studentenhuis ? Vriendelijke groeten, J.L.H. Kennepohl

Gaaf design,iedere keer weer wat anders

Boxershorts zitten goed en het stoere design maken het elke maand een feest

Top maar kan nog perfect worden

Altijd netjes op tijd, met leuke patronen a afbeeldingen. Zitten lekker en geen om kijken naar. Nu met de sokken er bij als optie maakt het wel machine Enige tip voor perfectie zou zijn om ook het formule te hebben om de maand. Dus i.p.v. 12x per jaar ook 6x per jaar. En een poll maken met meerdere optie van wat de klant leuk zou vinden als dat eens op de boxer komt.

Fijn draagbaar

Kleurrijk,leuke designs,pasvorm en dat voor een redelijke prijs.

Fantastisch boxer

Zit zeer goed

Altijd op tijd nooit geen probleem

Wat een onwijs gave boxer en soks De pasvorm het ontwerp I love this

Top onderbroeken!

Deze onderbroeken zitten ontzettend lekker. Sluiten mooi aan. Deze onderbroeken raad ik zeker aan iedereen aan.

Zit lekker en past overal goed bij. Mooi design

Sluit goed aan en blijft ook lekker zitten. Ik vind het een mooi kleurenpalet met het goud. Goed en netjes in de verpakking!

Erg tevreden

Ik ben heel erg tevreden met mijn boxers. Alles wordt netjes en op tijd in de brievenbus ontvangen. Heb 1 puntje van kritiek en dat is dat van sommige modellen de kwaliteit minder is waardoor en na een paar maanden gaten ontstaan, net buiten de termijn dat je deze terug kunt sturen. Dat zou ik liever anders zien. Verder heel erg tevreden

Kwaliteit, origineel en leuke boxers

Hele fijne bezorgservice en goede boxers. Leuke prints en altijd mogelijkheid om matchende sokken te nemen

Leuk maar steeds minder leuk

Ik vind de design elke maand iets minder leuk worden…

Super fijne shorts

Fijne shorts en bijpassende sokken. Goed verpakt en goede prijs

Fijne boxers met vette prints

Goed zittende boxers met elke maand een nieuwe print. Voor ieder wat wils. Loyaliteitsprogramma is leuk, enige nadeel is dat de shop vaak uitverkocht is. Restock mag sneller. Verder goede service. Altijd antwoord als je mailt en duidelijke omgeving in je account.

Deze onderbroeken zitten altijd goed ik ben zeer content hiermee

Heerlijk

Hij past te perfecte

Comfortabel en uniek

De boxers zitten fantastisch ook na vele keren wassen zitten ze als nieuw. De ontwerpen blijven maar verrassen.De ene wat mooier als de andere, maar altijd unieke kunstwerken!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen