Artikelen van bijzonder goede kwaliteit.

Ik ben blij ooit met jullie in zee te zijn gegaan. De geleverde artikelen (boxers en socks) zijn van goede tot zeer goede kwaliteit en zijn door de dame in mijn leven altijd met een glimlach ontvangen.

broek zit goed, lijkt goed, en kwaliteit is goed

heerlijke broeken met mooi bijpassende sokken

Past altijd perfect en vind het design mooi

Mijn ervaring is dat het wel altijd perfect optijd wordt geleverd en het een goede kwaliteit is ,toppie

afwachten

afwachten nog niet ontvangen

Mooie boxers

Zitten goed ik hoop dat er nog een xxxl uitkomt

Ik beveel iedereen ON THAT ASS aan.

Ik mag zeggen ik ben all een jaar of 7 lid heb pas 1 keer een kleine fout mee gemaakt is gelijk opgelost altijd optijd en altijd een leuke verrassing als het op de deurmat valt ga zo door

Fijne onderbroeken van On that ass

Goede pasvorm.

Al jarenlang tevreden klant

Al jarenlang maak ik voor mijn (inmiddels volwassen) zoons gebruik van on that ass. Goede kwaliteit, uitstekende pasvorm, blijft goed na jarenlang wassen, unieke dessins, goede prijs/kwaliteit. Eenvoudig te pauzeren indien voldoende boxershorts/sokken.

Goede pasvorm en leuke prints

De pasvorm is goed en blijft goed, ook na val wassen. Wil vervaagd de print na heel veel wassen maar dan ben je ook wel weer aan nieuwe set toe. Bij passende sokken voor de complete match

Al bijna 1 jaar trouwe klant en zeer tevreden

Al bijna 1 jaar trouwe klant en elke maand kijk ik uit naar mijn nieuwe onderbroek met bijpassende sokken

Prijs kwaliteit is prima

Prima ondergoed, wel valt mij op dat de pasvorm verschilt per model. Maar nooit geen klachten, mocht het op een manier niet goed zijn word het snel opgelost.

top

deze boxers zitten perfect, zelfs na een jaar nog heel veel plezier van

Jammer zijn wel mooie prints

Na paar keer wassen verkleuren ze pasvorm is ook anders

Ik heb er hele goede ervaring mee.

Mijn ervaring is dat de onderbroeken goed zitten, niet irritant omhoog stropen en ontzettend gave en mooie design hebben. Een nadeel is dat sommige vaal worden en andere, soms oudere, gewoon mooi blijven. Al met al voor 95% tevreden.

Er is geen betere boxershort

Ik heb vele merken geprobeerd, met name de bekende namen. Maar geen zit zo fijn als onthatass. Verwen mezelf met iedere maand een nieuwe set (boxer en sokken). Als het te veel word, pauzeer je even.

Een hemel voor het derde been

De stof zit zo ongekend lekker, de pasvorm van de boxer is echt top, kruipt niet omhoog in de lies waardoor alles lekker luchtig blijft. En het design is ook weer erg clean en origineel. Al met al 10/10

Fenomenaal

De boxers zijn zeer uniek met een perfecte pasvorm en uitzonderlijk draagcomfort. Zeker een aanrader als je verrast wilt worden door bijzondere boxers en graag wilt stralen bij je vriendin.

Kwaliteit

Ik vind de kwaliteit niet meer zoals het was helaas na 3 a 4 x wassen is de kleur bijna weg en komen der gaten in

Prima pasvorm

Iedere maand een andere boxershort en bijpassende sokken. Prima kwaliteit en prima bezorging.

Leuke print en top pasvorm

Ik kan haast niet wachten tot de nieuwste On that ass op de mat valt. Ieder maand weer een nieuwe kleur en print en elke maand weer een verrassing. Over de pasvorm kan ik kort blijven, die is gewoon super top. On that ass de leukste en beste boxer die er voor mij is.

super unieke boxershorts

Iedere maand is het weer een verrassing welke print je thuis gestuurd krijgt! Kwaliteit is ook erg goed.

Na flink wat gewone nu eens een bijzondere uitvoering ,helemaal top !!!

Heb al flink wat gewone o.t.a. afgenomen dus dacht het word tijd voor wat anders ! Was absoluut verrast door het motief en ben benieuwd wat er nog meer aan zit te komen

Fantastische boxers, uniek design

Pasvorm erg goed en blijven ook netjes

Als gegoten.

Het ondergoed van van ON THAT ASS zitten altijd goed. makkelijk over te stappen naar iets anders ook prima geregeld.

Hele mooie boxer

Goede en mooie ontworpen boxer van goede kwaliteit.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen