Fantastische kwaliteit

De kwaliteit is uitstekend. Maar ... Ik blijf ze aan de prijs vinden voor een direct shipping uit China. Toch heb ik nog geen alternatief gevonden. Daarnaast erger ik me kapot aan de niet-recyclebare aluminium verpakking. Dat kan in 2024 echt wel anders!

Comfort goed, design iets minder

Hij zit als altijd, gewoon goed en comfortabel. Deze vind ik het design niet zo mooi maar dat is een kwestie van smaak.

Helemaal top en altijd op tijd!

Ik ben zo blij met mijn On That Ass... Ik heb een Original, One, Sneaker & Regular Socks abonnement. Elke maand krijg ik mijn bestelling op tijd om elke dag goed voor de dag te komen. Ik draag ze nu bijna een jaar en ik wil niks anders meer. All Day & Everyday On That Ass ❌❌ Met vriendelijke groet, Kind regards, Dwayne Killop

Zeer tevreden goede levering echt top

Pasvorm goed patroontjes leuk prima boxers.

Perfecte kwaliteit en pasvorm

Zit als gegoten en steeds mooie designs

Mijn zoontje van 9 is er helemaal blij mee. Elke maand een leuk pakketje in de brievenbus. Zo leuk om te zien dat er post is voor hem! Ipv al die gekke brieven voor mama. De pas vorm en kwaliteit zijn super. Ze gaan lang mee en worden niet pillig! Kleuren blijven ook super! En zoals mijn zoontje zegt ik voel hem niet eens als ik hem aan heb! Kortom Wij zijn zeer tevreden.

Elke keer zitten de onderbroeken fantastisch en zien er ook echt superleuk uit. Van andere onderbroeken kreeg mijn vriend snel uitslag wat hem erg pijn deed maar die van on that ass bijna niet meer! Helemaal geweldig dus

Nice design!

Helemaal top! Goede kwaliteit onderbroeken, gaat niet al na een paar keer dragen onderin in het kruis stuk! Geweldig!

Top kwaliteit

Mijn man en zoon hebben beide de onderbroeken van on that ass. Top kwaliteit, onderbroeken gaan lang mee, zitten lekker een mooi design! Mijn mannen willen niks anders meer! Kijken elke maand weer uit na de nieuwe levering!

Top kwaliteit

Top kwaliteit als jaren lid. En leuk dat het maandelijks een andere print is

Prima broekjes, fijne kleurtjes.

Mijn garderobe fleurt er helemaal van op, ik pak er met plezier een uit de klerenkast en mijn vriendin heeft wat te lachen in de slaapkamer.

Helemaal top!

Altijd goede boxershorts in huis

super vette boxers

grote variatie in design; crisp in kleur! prettige pasvorm en materiaal. enige punt van aandacht is het vaal worden van de print na verloop van tijd.

Echt kick ass ondergoed!

Vanuit een vrouwelijke opinie: ik vind de boxers echt geweldig. De kleuren en printjes zijn leuk, grappig, mooi en eigentijds. Ook na 100x wassen blijven ze zeer mooi en goed op kleur. Mijn zoon draagt ze, omdat ze een perfecte pasvorm hebben en zeer comfy aanvoelen. En gecombineerd met dezelfde print op zijn sokken, voelt hij zich toch echt wel het baassie hoor. Ik raad ze bij iedereen aan.

Scherp design en mooie verzadigde kleuren

De nieuwe boxers hebben altijd mooie verzadigde kleuren! Altijd op tijd en zit als gegoten!

Heerlijke onderbroek met een nog leuker print elke maand weer een feest als hij op de deurmat valt

Lekker zittende boxershort

Lekker goed zittende boxershort die er ook nog eens goed uitziet

Fijne pasvorm

De ideale onderbroek voor mannen. Pijpjes zijn net even iets langer en de kwaliteit is top. Rekt niet uit en alles blijft netjes zitten.

zeer tevreden

onderbroeken zitten heerlijk en gaan lang mee

Perfecte service

Mooie producten, altijd alles netjes op tijd, makkelijke website, leuk spaarprogramma en gewoon goede service. Man en kind willen niks anders meer.

Bevalt mij erg goed zit lekker en de sokken ook zeer te vreden

Goede pasvorm en leuke print

Mooie prints. Zitten heerlijk. Geweldige service. Jammer dat de kleur niet altijd goed blijft na het wassen.

Perfecte onderbroek en altijd op tijd afgeleverd zou het iedereen aanraden

Goede kwaliteit en fijne pasvorm

De boxers van On That Ass bieden een stevige en comfortabele pasvorm en goede kwaliteit.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen