Al ruim 5 jaar een tevreden klant

Goede pasvorm en mooie designs

Goud voor deze short ben sterrenbeeld een Leeuw hartstikke gaaf

Toff

Mooie onderbroeken

Prima kwaliteit

Duidelijk, snel en een goed product.

Goed concept. Men is niet moeilijk bij een verkeerde levering.

Heb ik geprobeerd is goed

Geweldig!

Ik heb al heel wat boxers mogen ontvangen. Ik vind het stuk voor stuk leuke motieven, ze blijven mooi, ze zijn sterk en ze zitten lekker! Kortom : TEVREDEN!

Helemaal top

Boxers zitten heerlijk, niks op aan te merken

Uitstekende kwaliteit.

Mooi design.

Zit als gegoten

Handig en makkelijk

Fijn gewoon elke maand een nieuwe en je kan ook makkelijk pauzeren

Zien er goed uit en zitten goed.

Een fijn broek

Nooit meer anders

Sinds ik On That Ass draag wil ik niks anders meer.elke keer een feest als de nieuwe op de mat valt

ON THAT ASS zit als gegoten..!!

De boxers van ON THAT ASS zitten perfect en hebben ook nog leuke designs... kortom ik vind ze helemaal TOPPIE

Al 1,5 jaar lid, en zeer tevreden!

Als klant van On that ass heb ik bijna 15 boxershorts ontvangen en ik ben echt blij met de kwaliteit ervan. Het is altijd een leuke verrassing om elke maand een nieuw exemplaar in mijn brievenbus te vinden. Bovendien kon ik met het sparen van punten een hoodie voor mezelf bestellen. Al met al top!

Super goed

Mooi design en zit weer als gegoten

Mooi ondergoed van goede kwaliteit

Zit lekker, kwalitatief materiaal en mooi design

Echt top

Telkens als je weer uit een onderbroek scheurt en alles bij elkaar loopt te vloeken valt er een nieuwe op de mat :) top kwaliteit en zeker een aanrader

super

ben al jaren klant en altijd blij als het weer in de brievenbus ligt gewoon heel fijn orgineel produckt

Goeie

Ik heb deze abonnement al bijna 2 jaar bevalt me goed zal niet zomaar weg gaan bij jullie.

prima prijs kwaliteit.

Aantal jaar gelden een geprobeerd, inmiddels komt al een aantal jaren maandelijks een nieuwe boxer door de brievenbus en zijn er ook geen andere merken boxers meer aangekocht.

Als gegoten

Maat is goed, stof fijn. Pijpjes rollen niet op, zakt verder ook niet af en de designs altijd mooi

Echt super geweldig

Het is echt super geweldig om hun ondergoed te dragen. Het is mooi Comfortabel Goede kwaliteit en pasvorm Mooie design Het zijn de beste ondergoed die ik heb gedragen want ik ben echt sceptisch, maar het heeft me wel overtuigd na zoveel maanden bij hun te zitten. Het is zeker een abonnement waard (Liefst had ik dat hun 2x ondergoed per maand opstuurden haha)

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en fijne pasvorm

Als een tweede huid op je lichaam.

Mooi design, altijd voorbereid voor het onverwachte. Je weet nooit waar de dag eindigt.

Supercool

De boxers zijn voor mijn neefje van 9 en hij is er vet blij mee