Fantastisch design en draagt heerlijk.

Mooi design en draagt zeer comfortabel.

Perfect!!

Prachtige designs en een super kwaliteit!

Niet meer goed

Kwaliteit gaat erg achteruit

Onderbroeken en sokken zitten super

Onderbroeken en sokken zitten super de maten kloppen ook en als er iets mis is met de onderbroek wordt het meteen door hun geregeld

Zoals altijd weer fantastische shorts..

Als ik dan 1 nadeel mag noemen is dat de geur van de boxertshirt de eerste keer uit het zakje toch wel ff heftig is haha. Verder al jaar en dag klant en sinds een paar maanden nu ook de sokken erbij.. helemaal van deze tijd ben ik en top materiaal.

Heel mooi

Mooie print en goed zittende pasvorm

Geweldige goed zittende onderbroek

Onderbroek van grote kwaliteit. Lekkere brede band en na veel wassen nog steeds een goede pasvorm

Top kwaliteit en Leuke prints keer op keer!

Ik heb er eigenlijk al teveel maar ik vind het toch leuk elke maand weer een nieuwe te ontvangen! En nu ook voor m’n 2 kinderen dezelfde elke maand! Helemaal geweldig!

Gaaf ontwerp

Top past precies

Mooie design goede kwaliteit

Mijn vond hem vet cool

Ik krijg nu de maat van me zoon binnen en geef ze aan hem. Hij vond hem heel erg mooi.

Mijn man vind ondergoed geweldig mijn zoon de sokken geweldig

Great!

Ik ben al lid vanaf het begin en kan niet stoppen! Mijn kast ligt helemaal vol met boxers van On that Ass. Ze zitten als gegoten!!!

Ben super tevreden met het product en is iedere keer weer een cadeautje in de brievenbus. Ook als je even pauzeert gaat het opzeggen gemakkelijk. Klantgerichte business!!

Geweldig!

Je hoeft je niet meer druk te maken om oude onderbroeken die niet meer lekker zitten. Elke maand een gloednieuwe in de bus!

Uitstekende ervaring

Krijg altijd geweldige unieke boxers. En ook goed dat kan sparen voor unieke kleding stukken

Altijd leuke designs

Erg fijne onderbroek met leuke prints

Erg fijne onderbroeken met leuke prints van goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en mooie design.

Draag nu al jaren on that ass, bevalt prima. Goede pasvorm en prijs/kwaliteit. De sokken stroken perfect met de onderbroeken .

Lekker gemakkelijk

Goeie kwaliteit, super dat het door de brievenbus binnenkomt

Zitten goed en lekker

Ze zitten lekker niet te strak bij de schaamstreek maar wel rond de heup en benen. Leuke printjes staan er op, lekker creatief ook.

Perfecte pasvorm en kwaliteit

Goede kwaliteit en perfecte pasvorm

Zit lekker.

Mooie kwaliteit

Hier thuis willen mijn zoons geen andere meer

Mijn zoons dragen niks liever, goede pasvorm, blijft ook goed na vele wasbeurten. Dus dikke 10!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen