Super boxershorts

Wat een geweldige boxers en wat een leuke printen er elke keer weer op een aanrader voor elke man!

Hartstikke leuk en comfortabel!

De designs van de onderbroeken zijn erg goed. Iedere maand ligt er weer wat vrolijks op de mat. De onderbroeken zelf zijn ook erg comfortabel. Ze kruipen niet omhoog. Wel vervagen de kleuren redelijk snel als de onderbroeken de droger in gaan.

Altijd een feestje...net als het eten van bonbons

Altijd leuk om de verrassing van het design weer te ontvangen, vooral als er wordt in gespeeld op thema's. Zo denk je altijd weer terug aan mooie herinneringen die gepaard gingen met een bepaalde periode. De kwaliteit mag wel wat beter, slijten erg snel wat erg jammer is. Zo gaan de herinneringen ook de prullenbak in. Sonde! Maar gelukkig hebben we dan nog altijd de stickers!

Top boxer!

Het top boxer, leuke designs en ze zitten perfect! Ga zo door!!

De naden in het kruis zijn wat matig (scheurt uit op de naad) maar verder prima

Mooi variërende dessins en goede kwaliteit.

Mooi variërende dessins, goede kwaliteit en zitten nog lekker ook. 3 gebruikers hier thuis.

Tevreden

Altijd weer design en kwaliteit!

Zeer goede kwaliteit.

Na vele wasbeurten blijft de kleur nog steeds mooi.

Gewoon goed ondergoed.

Geen ondergoed dat in je naad kruipt. Gewoon goed zittend shorts. Geen hoofdpijn aan.

Altijd perfect

Ik ben al lang lid. Goed materiaal, fijne pasvorm, altijd leuke designs en ook leuk verpakt. Ga zo door!

De ondergoed zit goed past goed en is niet te warm

Gewoon topkwaliteit

Kwaliteit vroeger altijd goedkopen gekocht gingen gauw stuk , deze nog geen een keer last van gehad , Mvg Hans coenders

Betaalbaar en orgineel

Ik ben nu al een paar jaar lid en ben erg tevreden. Ik vind de prijs kwaliteit verhouding prima. Ook als je je aan de wasvoorschriften houdt word de print al wel snel dof. Hierom ben ik naar de egale onderbroeken overgestapt. Jammer dat hier geen stickers bij worden geleverd.

Top ondergoed

Zit geweldig, bijpassende sokken zijn ook van topkwaliteit!

Top onderbroeken!!

Zijn mooi, blijven mooi, zitten lekker en zijn ontzettend leuk!

Geweldig design

Een hele mooie boxer met een fijne pasvorm en geweldig design

Mooie kwaliteit

Zijn mooie boxershorts

Echt vaak leuke designs

Ben al een paar jaar lid en vind het een leuk product. Afgelopen 4 maanden zaten er helaas geen designs bij die ik mooi vond. Normaal zit er weleens een bij die ik wat minder vind, maar laatste tijd was dat helaas altijd zo. Hopelijk snel weer een paar leuke boxers nu.

Prijs/kwaliteit kan beter

Prijs/kwaliteit kan iets beter. Dus of de kwaliteit verbeteren (zodat ze niet na een jaar versleten zijn) Of de prijs omlaag, ik vind 8 euro een betere prijs

Alles is goed geregeld en maandelijks komt er weer een gaaf design binnen!

Geweldig! Elke maand weer een cool nieuw ontwerp om de volgende dag meteen in te kunnen shinen. De informatie over hoe het werkt en hoe je het kan stop zetten of pauzeren is in het begin vaag… Eerste maand spannend of het echt waar is, en ja, dat is het zeker. Zeer tevreden, op naar meer van dit soort coole ontwerpen in de toekomst!

prima pas vorm

Lekker AON THAT ASS

Boxer zit heerlijk ON MY ASS!! Makkelijk dat er iedere maand 1 binnen krijgt. Nooit te weinig boxers!!

Prachtig

Gewoon elke maand nieuwe onderbroeken en ze zijn ook nog hoog kwaliteit ze gaan lang mee Zitten heerlijk

Lekker strak om de zak

Altijd goed.

Superfijne boxers

Superfijne boxers met een perfecte pasvorm, verrassende designs en ze gaan lang mee. Enige minpuntje is dat ze redelijk snel vaal worden, anders zeker 5 sterren. Spaarprogramma is een hele leuke bijkomstigheid.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen