Leuke kleuren en design

Ik wil meer onderbroeken met zo zulke design met doodskoppen bijv.

Goede kwaliteit

Leuke sticker elke maand en mooie designs het hele jaar door

Prachtig!!!

Zitten elke maand weer heerlijk en altijd een mooi design!!

Geweldige onderbroeken.

Ze zitten uitstekend. Blijven lang goed. En de verschillende kleurencombinaties zijn heerlijk om te zien.

Altijd hele mooie boxers van goede kwaliteit. Ik ben altijd erg tevreden over wat ik binnen krijg en het is altijd weer een verrassing wat voor leuk design er nu weer op de mat ligt!

Altijd weg van de leuke printjes, elke maand weer een verrassing en de auto broeken zitten voor mij altijd weer perfect.

Mooi en apart design

Ondergoed van zeer goede kwaliteit. Het design is apart en mooi. Echt iets bijzonders!

Gewoon zeer goed

Ik ben nu ongeveer een jaar lid en ik moet zeggen dat het me heel goed bevalt Het blijft een geweldig product en de service is in een woord geweldig

Top kwaliteit! Mooi ontwerp!

Mooie vormgeving en kwaliteit boxers.

Super kwaliteit

De kwaliteit blijft goed, ook naar lange tijd. Soms wordt een verkeerde maat geleverd. Via de site heb je binnen de kortste keren alsnog het juiste exemplaar. Het verkeerd gestuurde mag je houden. Geen poeha.

Zit heerlijk

Sinds ik geswitched ben naar het normale effen design ben ik helemaal tevreden. Wellicht dat de verpakking nog wat duurzamer kan.

Mooie boxer

Goede pasvorm mooi design aanrader

Goed de verpakking

De onderbroeken zitten goed en ook een mooi dicyne iedere maand ook een andere kleur gewoon top.

Overtrof mijn verwachtingen

Ik was in het begin niet zeker om een abonnement te nemen, vooral vanwege de prijs. Maar ik heb het nu al meer dan een half jaar of een jaar en ben er tevreden mee. Alleen een paar keer in het begin problemen gehad dat het niet aankwam, maar dat werd opgelost na het opnieuw aan te vragen.

Waanzinnig design

Mijn zoon is al jaren geabonneerd op de broeken en sokken . Deze waren absoluut het einde voor hem omdat zijn sterrenbeeld Vissen pontificaal staan afgebeeld en hij ze op z’n verjaardag ontving !

Kan beter

Ik vind dat momenteel de boxershorts snel kapot gaan aan de onderkant weet niet of dat bij meerdere zo is verder zijn het leuke prints

Op tijd, goede pasvorm en zit lekker!

Top prijs/kwaliteit en pasvorm!

Deze boxer was net als de andere weer super

De boxers van jullie zitten super goed en blijven ook lang mooi . Heb een membrer account voor zowel mijzelf als voor mijn zoon

Kwaliteit zit lekker

Goede boxers, zitten lekker en gaan lang mee. De combinatie met bijpassende sokken is super!

Super gaaf

Zeer mooi

Geweldig!!!

De boxershorts zitten geweldig en de design van de boxershort zijn elke keer geweldig

Super fijne boxers en sokken

Kijk elke maand uit naar mijn nieuwe boxer en sokken.. pasvorm uitstekend en goede kwaliteit

Spetterend

Spetterend gave boxer en zit zoals altijd helemaal lekker. Blij mee

Goed zittende boxers van goede kwaliteit

Gewoon top

Graafsebaan 135 A