Fijne goed zittende kleurrijke onderbroek, wat ook blijft na elke wasbeurt.

Top product.

Blijven mooi van kleur en goede pasvorm

Kwaliteit

De onderbroeken zijn van extreem goede kwaliteit niet kapot te krijgen wat je wel ziet bij andere mensen. Sokken zijn "in mijn geval" redelijk snel kapot door dat er een gaatje onstaant bij de dikke teen Maar niet ten min zijn ze ook weer beter als de gemiddelde sok wat je koopt of happy socks die gaat er nog sneller aan

Goede pasvorm en mega leuke designs!!

Ik heb beide abonnementen lopen de effe kleuren en met de designs en ze zitten goed en ben mega tevreden over de kwaliteit en elke maand een leuke verrassing wat het wordt..

Gewoon een geweldige boxer

Direct vanuit de mooie verpakking in de vakantiekoffer. Hier wil je in Gran Canaria wel mee voor de dag komen.

Altijd op tijd

De bestelling van on that ass zijn altijd op tijd. Kwaliteit is erg goed en de onderbroeken gaan lang mee!

Zitten altijd fijn! Ben al lang lid van on that ass en de designs stellen nooit teleur!

Kort gezegd top

Fijne unieke onderbroeken die ik met trots aan trek

Top kwaliteit, zeker fijn om ze aan te trekken

De onderbroeken zitten fantastisch!

De onderbroeken zitten ontzettend goed. Ze sluiten mooi aan en voelen stevig aan. Ik ben altijd benieuwd hoe de nieuwe onderbroek eruit gaat zien zodra deze op de mat valt.

Zit lekker en kleurvast

Alle boxers zitten als gegoten aan mijn lichaam. De donkere en lichte designs zijn heel kleurvast en dat vind ik belangrijk, omdat ik juist vanwege de design lid ben. De designs met felle kleuren zijn iets minder kleurvast, maar dit merk je pas na een jaar dragen. Overal zeer tevreden en ik raad on that ass al regelmatig aan bij mijn vrienden.

Mooi ondergoed, leuke prints

Hele mooie prints en goede kwaliteit ondergoed

Goede pasvorm mooie design

Heel fijn om te dragen

Ik heb nu een klein jaartje on that ass, ik hoef nooit meer sokken of onderbroeken te halen zit heel fijn. Blanco zijn helemaal top, figuren zijn soms wel te druk voor mij. Echter vindt mijn vriendin dit leuk haha. Zeker een aanrader, en hoop dat dit nog lang doorgaat en misschien wel uitgrooit tot maandelijkse shirt of broeken. Die gaan ook heel hard hier.

Gaaf en relaxed

Fijne kwaliteit. Elke maand een mooie boxer op de mat, weer een zorg minder met inkopen

Magnifiek

Mooie kleiren mooi collectie

Gewoon geweldig

Een uitdagende verpakking die uitnodigt om de verpakking meteen open te maken. Zo als altijd lekker druk bedrukte boxer prima pasvorm. Ben erg benieuwd als der een boxer uit komt met iets minder bedrukking der op.

Prima boxer met leuke design

Leuke boxers met elke keer weer een leuk design. Leuk om zo te mogen ontvangen

Leuke setjes

Mijn man draagt on that ass inclusief de bijpassende sokken. Pasvorm is goed, kwaliteit ook. De prints zijn ook echt leuk, al vind ik ze de laatste tijd wel erg veel op elkaar lijken. Mijn man is tevreden en ik zie hem er graag in. Ben nog altijd op zoek naar de vrouwen mogelijkheid, want ze zijn zo leuk dat ik ze zelf ook zou willen dragen.

Mooie ontwerpen

Mooie ontwerpen. Redelijke kwaliteit

Elke maand weer een feestje in mijn brievenbus

Elke maand leuke nieuwe ontwerpen, elke maand feest

Zit super fijn

De eerste boxershort voor mijn zoontje! Hij is er super blij mee en wilt hem het liefste elke dag aan

Zit als een zwembroek, heerlijk.

Het mans ondergoed zit als gegoten.

Mooie boxers

Super mooie boxers,en zeer goede kwaliteit.

De perfecte oplossing om niet elke maand naar de winkel te hoeven

Elke maand netjes optijd wordt er weer een nieuwe boxer in de brievenbus gegooid! Ik heb nu ongeveer een jaar lang mijn abonnement en ben nog zeker NIET van plan deze binnenkort op te zeggen!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen