Super boxershorts

Ik vind ze echt super fijn, de boxers hebben wat langere pijpjes waardoor deze niet omkrullen. Zeker het geld waard!

Topkwaliteit, altijd op tijd geleverd en kleurbehoudend

Deze boxershorts zitten fijn, hebben een elastische band die strak blijft na vele vele wasbeurten, de designs zijn erg tof, de kleuren blijven evengoed ook mooi en intens, al jaren klant en uitermate tevreden.

Goede kwaliteit en service

Elke maamd een fijne goed passende boxer. Leuke designs. Ook niet te duur. Als er al eens iets onduidelijk is wordt je meteen goed geholpen door de klantenservice. Echt een aanrader.

Zeer lekkere boxershort en goede pasvorm

Zit perfect geen vervelende stiksels

Mooi, maar wordt eentonig

Zie hiervoor

Prima spullen, goede kwaliteit...

Lekkere onderbroeken hoor!

Ze zitten lekker en gaan lang mee

Altijd een feestje!

Als ze bij mij binnenkomen zijn ik en m’n vriendin heel benieuwd hoe ze eruit zien! altijd goede kwaliteit!

Super leuke boxershorts voor mijn zoontje

Iedere maand weer en leuke design door de brievenbus. Kwalitatief ook zeer tevreden. Kleuren vervagen uiteraard na een paar keer wassen maar daarmee is ook alles gezegd. Heel tevreden!

Elke keer weer verassend goed.

Creatieve ontwerpen. Kwaliteit is OK. Verpakking is mijn inziens wat te overdadig. Heb geen sticker nodig.

Top boxershorts met fraaie designs

Prachtige illustraties, en ook de elastiekband met de merknaam is mooi om te zien. De stof is fijn en sterk, ze zitten heerlijk en blijven goed in de was en droger (ik was ze in tegenstelling tot m'n andere ondergoed voor de zekerheid op 40 graden ipv de gebruikelijke 60.) Nog een belangrijke tip: bestel ze een maat groter dan je normaal gewend bent, anders zullen ze waarschijnlijk erg strak zitten. Mijn allereerste kon ik daardoor helaas meteen al niet meer dragen, terwijl ik die wel erg mooi vond.

Kwaliteit en comfort.

Ik ben overgestapt van Born Borg naar on that ass, mede omdat ik de designs mooi vind en dat de kwaliteit achteruit lujkt te gaan. Na de eerste paar keer dragen gemerkt dat de boxers lekker zitten en de stof solide maar zacht aanvoelt. Nu nog kijken hoe lang ze meegaan en hoelang ze.mooi blijven. Voor nu 5 sterren.

Top spul

Zit lekker voelt goed pasvorm top en elke keer weer wat nieuws. Een puntje als verbetering een paar witte boxers zou ook eens fijn zijn.

Fijne boxers

Ik vind de boxers lekker zitten. Leuke printjes.

Zitten zeer goed

Solide shorts

Mooie wisselende kleuren

Goede pasvorm en mooi design

Elke maand een leuk uniek design boxer.

Goed maar rete duur

Zitten goed Printjes kwaliteit is minder Blijven dure chinese onderbroeken

Prima underwear en kwaliteit

Prima kikker zittende underwear voor mannen kwaliteit uitstekend

GOED PASSEND! EN FIJNE STOF!

GOEDE BEZORGING! GOEDE KWALITEIT STOF EN PRIMA PASVORM!!

Fijne onderbroeken en sokken

Hele fijne onderbroeken & sokken Leuke designs en zitten gewoon lekker en goed Ben nu alweer benieuwd naar de volgende

Zit super lekker niet duur goeie kwaliteit helemaal tevreden

goede kwaliteit producten

op tijd aangekomen, perfecte pasvorm,

Comfortabel en leuke desings

Goede comfortabele onderbroeken. Leuke printjes Gaan aardig goed mee in de wasmachine. Worden op den duur wel iets vaal naar niet hinderlijk.

Zeer tevreden over On That Ass.

Mooie, goede en stevige maar toch soepele kwaliteit stof en elastiekenband frommelt niet op tijdens het dragen. Mooie designs en kleuren, die je maandelijks in een mooi verpakking ontvangt. (Altijd weer een leuke verrassing wat er op de mat gaat komen). Is er wel een keer is, bijvoorbeeld een foutje bij de post dan wordt dit heel netjes opgelost.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen