Fantastisch dising

Erg stoer. Alleen zit er wederom een stiksel los:(

Doen wat ze beloven.

Altijd op tijd ontvangen met het mooiste design.

Comfortabel en prachtig ondergoed

De mooiste sokken en onderbroeken

De mooiste tot nu toe.

Heb denk ongeveer 30 boxers van jullie ontvangen en dit is de mooiste tot nu toe. Heb

Fijne boxers en sokken, service en levering is dikke prima

Tevreden

Leuke designs en pasvorm is fijn

Goeie kwaliteit onderbroeken.

Ben een goeie tijd lid geweest van van on that ass. Uiteindelijk gestopt omdat de onderbroeken dusdanig lang goed blijven dat ik er te veel begon te krijgen

1 x gewassen en de kleur is half weg

Zie titel is bij elke short

Ik vind elke boxer geweldig!

Maar ik bestel ze voor mijn ventje ....en die ziet niet welk patroon er op staat. Een onderbroek is een onderbroek zegt ie Mannen. Hihihihi

Prachtig

Fijne boxershorts. Draag ze met plezier. Kan nooit wachten tot er een nieuwe verschijnt op de mat

Prima broek erg mooi en zit fantastisch

Super blij mee ze zijn allemaal mooi goeie kwaliteit en zitten goed

Goede levering en altijd weer een mooi design

Pasvorm is prima. Ze zitten lekker. Slijtage in het kruis is wel wat hoog. Maar iedere maand een levering zorgt ervoor dat ik nooit te weinig heb.

Mooie uitvoering

Het is een mooi design, goede kwaliteit zoals gewoonlijk

Prima pasvorm

On that ass heeft een prima pasvorm en blijft erg goed na vele wasbeurten. Kort om ik wil niets anders meer dragen.

Boxertastisch

Het zijn super geweldige boxershorts een goede pasvorm en hele goeie kwaliteit

10/10

Perfect !

Staat super!

Mooie kleuren mooi design! Prachtige kleuren combi.

Top kwaliteit

De onderbroeken zitten geweldig en ze zien er prachtig uit ga zo door

Beste boxers

De boxershorts van OTA zitten perfect, ik had voorheen altijd andere merken en besloot toen om dit eens te proberen, maar ik wil niks anders meer. Perfecte pasvorm, goede kwaliteit en ook leuke ontwerpen. Ik beveel de boxers aan iedereen aan.

waanzinnig

elke maand weer een leuk ontwerp ik zeg top

Onmisbaar

Chille boxers met unieke designs, iedere maand op de deurmat. Wat wil je nog meer?

Mooie designs

Mooie kleurige disigns

Altijd tevreden

Altijd netjes op tijd in de brievenbus en altijd weer een verassing wat er in het pakketje zit.

leuk design

ik sta altijd met smart te wachten op mijn ota boxers, enige nadeel vind ik het elastiek wat soms wat minder in kwaliteit is voor mijn gevoel

Fijne onderbroeken

Super fijn