Geweldige onderbroeken

Goede pasvorm en zitten geweldig

Perfect passende boxers met kek design

Perfect passende boxers met kek design elke maand weer in de brievenbus. Snelle en goede service.

Ik ben zeer tevreden met de on that ass boxershort

De printjes en kleurtjes van de boxershorts zijn heel gaaf en zitten heerlijk. Als dit jouw stijl is raad ik je aan om je boxers bij on that ass te bestellen.

Top en goed

Altijd netjes optijd goede boxers niks mis mee voor een betaalbare prijs

Toppertje

Toppertje!

Een vrolijke verschijning

Zoals elk model maken ze er een speciale editie van. Een boxershort die niet de standaard is. Er gaaf uitzien en ook nog eens heerlijk zitten.

Fantastisch ondergoed

Sinds lange tijd al member. Ga door totdat al mijn oude ondergoed is vervangen door On that was. Zit heerlijk en zijn superleuk om te zien.

Gewoon goed

Ze verbleken helaas iets te snel maar verder perfect!

Lees hierboven

space

domme galaxy onderbroek

Dezelfde goede kwaliteit als altijd

Al jaren lid en heb ondertussen meer dan genoeg onderbroeken omdat ze lang mee gaan! Maar ik vind het veel ste leuk om elke maand een cool nieuw design te krijgen dus ben ik nog steeds lid. Nog altijd 100% tevreden!

Al jaren geweldig

Altijd op tijd

Leuke onderbroeken

Goede pasvorm, blijft mooi na veel wassen. En tot nu toe nog nooit een gaatje gevonden in een van de onderbroeken!

Toffe designs

Boxers hebben erg toffe designs en leuk dat er matchende sokken zijn. De sokken zitten echt heerlijk en niet duur icm en boxer abonnement!

Ze zitten goed

De meeste zitten lekker en goed, sommige iets minder maar voelt soms of het aan de stof ligt maar over geheel zitten ze lekker!

ON THAT ASS ZIT ALS GEGOTEN

On that ass is een hele fijne boxer, hij zit mooi strak door de goede elastiek in de band en pijpjes. Daarbij blijft kleur ook mooi

Helemaal top

Netjes op tijd Fijne kwaliteit Mooie prijs Wat wil je nog meer

Al jaren fan

Voor mij niets anders meer on my ass! Altijd leuk design, zit heerlijk en ook ja 100x wassen en drogen, nog steeds mooi!

ALS ALTIJD EEN NICE SURPRISE

eerlijk is eerlijk soms denk ik eh ok.... Wat een vreemd design maar als je dan goed gaat kijken wat 't precies voorstelx denk ik Hoe dan.... Hoe krijgen jullie 't bedacht, elke keer weer zo origineel..... M'n la puilt uit maar opzeggen kan ik niet, dus keep going like this.... Wat is trouwens ook gaaf vind iss het sparen voor kleding.. Het joggingpak is TOPPIE

Lekker passend

Net als alle andere past ie weer perfect kan nie beter

Comfortabel maar snel kapot

Maak nu al een tijdje gebruik van On that ass. Ze zitten heerlijk maar ze gaan ontzettend snel stuk helaas. Ik was ze normaal en nooit in droger, toch snel gaten aan de onderkant. Enfin, zou het aanraden, duur is het niet. Hou er wel rekening mee dat ze geen lange levensduur hebben.

Goede mooie designs

Positief

Mooie boxer en sokken

Zie titel:)

Altijd leuk de verschillende printen en altijd tevreden!

Het product is echt leuk, er zit elke keer wel wat leuks bij. En je spaart ook nog voor 1 van de producten uit de webshop. En jullie kijken wel altijd om nog ergens iets te verbeteren. Zelf nu al bij a 3 jaar geloof ik klant. En ben altijd tevreden!

Super kwaliteit, design & service !!

Elke maand weer blij als ie op de mat valt! Super design, zit als een tweede huis en de service is subliem!!!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen