ON THAT ASS ZIT ALS GEGOTEN

On that ass is een hele fijne boxer, hij zit mooi strak door de goede elastiek in de band en pijpjes. Daarbij blijft kleur ook mooi

Helemaal top

Netjes op tijd Fijne kwaliteit Mooie prijs Wat wil je nog meer

Al jaren fan

Voor mij niets anders meer on my ass! Altijd leuk design, zit heerlijk en ook ja 100x wassen en drogen, nog steeds mooi!

ALS ALTIJD EEN NICE SURPRISE

eerlijk is eerlijk soms denk ik eh ok.... Wat een vreemd design maar als je dan goed gaat kijken wat 't precies voorstelx denk ik Hoe dan.... Hoe krijgen jullie 't bedacht, elke keer weer zo origineel..... M'n la puilt uit maar opzeggen kan ik niet, dus keep going like this.... Wat is trouwens ook gaaf vind iss het sparen voor kleding.. Het joggingpak is TOPPIE

Lekker passend

Net als alle andere past ie weer perfect kan nie beter

Comfortabel maar snel kapot

Maak nu al een tijdje gebruik van On that ass. Ze zitten heerlijk maar ze gaan ontzettend snel stuk helaas. Ik was ze normaal en nooit in droger, toch snel gaten aan de onderkant. Enfin, zou het aanraden, duur is het niet. Hou er wel rekening mee dat ze geen lange levensduur hebben.

Goede mooie designs

Positief

Mooie boxer en sokken

Zie titel:)

Altijd leuk de verschillende printen en altijd tevreden!

Het product is echt leuk, er zit elke keer wel wat leuks bij. En je spaart ook nog voor 1 van de producten uit de webshop. En jullie kijken wel altijd om nog ergens iets te verbeteren. Zelf nu al bij a 3 jaar geloof ik klant. En ben altijd tevreden!

Super kwaliteit, design & service !!

Elke maand weer blij als ie op de mat valt! Super design, zit als een tweede huis en de service is subliem!!!

Galaxy, a new dimension

Bovenstaande zegt eigenlijk al genoeg. Ik vind de designs heel mooi en shorts dragen heerlijk. Ik ben benieuwd naar de zomercollectie.

Geweldige boxer short

Prachtige boxer shorts, welke elke keer van een bijzondere print zijn voorzien.

Comfortabel en mooie desings!

Levering altijd weer stipt op tijd in de brievenbus. Na openen verpakking altijd weer een leuke verrassing wat het design zal zijn. Verder voldoen de boxershorts altijd aan goede comfort en goede kwaliteit!

Zit als gegoten

Mooi ontwerp boxers zitten perfect zoals altijd

Goede kwaliteit

De onderbroeken en sokken zijn van goeie kwaliteit en zijn altijd in leuke kleuren en vormen.

Geweldige boxers!

Ik ben zwaar tevreden over de onderbroek, een hele tijd geleden had ik wat problemen met het ontvangen van de boxers, maar dat is altijd heel netjes opgelost door On That Ass. Dus vandaar dat ik nu al enkele jaren een abbotje heb #keepupthegoodwork

Ideaal

Ideaal om elke maand een nieuwe onderbroek te ontvangen. Iedere keer weer een leuk printje erop

Geweldige boxershorts

Ik vind de boxer shorts heel fijn. Zijn mooi van design en zitten erg fijn nooit zulke fijne boxershorts eerder gehad.

Heel fijn ondergoed

De lekkerste onderbroeken die ik ooit aan heb gehad

Goedzittende kwaliteits onderbroek

Goede pasvorm en kwaliteit Zeer leuke design Ben er steeds blij mee

Goed Het zit lekker Zien er goed uit Mooie designs Uitstekend Is er iets kapot of het verkeerde geleverd krijg je altijd een nieuwe

Super jakość

Tylko on that ass. Best quality

• Poleciłbyś nas? Tak

Gratis is niets

Ik heb mijn bonus zoon willen aanmelden met de aanbieding die jullie vorige maand erbij gehad hebben en steeds krijg ik de melding dat ik de bestelling moet afronden. Dat heb ik 2x gedaan en er is 2 x 0,01 ct geïncasseerd. Verder gebeurt er niets......

Mooi design

Onderbroek zit heerlijk en het design is weer erg leuk bedacht

Heel chil

Zitten comfortabel en het is makkelijk om je maat aan te passen. Een pauze inlassen kan ook gemakkelijk via de webstie

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen