Gewoon perfect!

Iedere maand een mooie boxer in de bus! Top kwaliteit en klantenservice ook in een woord geweldig. Aanrader

De onderbroek ziet er erg goed uit, en is van hele fijne stof gemaakt, hij zit overal lekker, echt een aanrader

Pasvorm, top Kwaliteit, top Dessin, top Nog nooitzulke fijne boxershorts gehad en niet te vergeten de sokken....zitten heerlijk goede fit. Zeer tevreden, geweldig Jan

Erg fijn en goed ondergoed!

Ben al jaren lid, altijd erg fijne en goede spullen. Zeker aan te bevelen.

Hele mooie boxtershort

Vond um echt heel mooi

Zit fantasties

Super underwear

Ik ben heel blij met pasform kwaliteit en ook blij verrast met de one color generatie vind alleen the matching socks niet matchen

Comfortabel en zeer goede pasvorm

Heerlijk boxers. Zitten lekker comfortabel en hebben een zeer goede pasvorm. De bijpassende sokken maken het lingeriesetje voor de man compleet.

Super gaaf

Elke x weer een verrassing met welk design jullie nu weer komen.. het lijkt steeds mooier te worden. Wow wat zijn ze gaaf.

Geweldig onderbroeken en sokken

Leuke ontwerpen en zit heerlijk

Aanradertje!

Goede boxers! Goede kwaliteit, goed design. Super handig zon abbonement en dat ze worden opgestuurd. Past door de brievenbus ook. Al met al, echt een aanrader voor iedereen.

Fantastische print!

Bestel al heel wat jaren voor mijn zoon via On that Ass mooie boxers. Variatie aan printen is tof. Ene keer meer zijn smaak dan de andere maar de afwisseling is super.

Comfortabel ondergoed om te dragen

Goed zittend ondergoed na een dag lang werken en leuke prints

De leukste boxers haal je hier!

Altijd mooie originele prints en zeker goede kwaliteit!

Fijne zachte altijd passende onderbroek.

Al langere tijd betrek ik mijn onderbroeken en sokken bij jullie en ze zijn altijd perfect in orde. Zeker de moeite waard om te proberen

Mooi design

Mooie verpakking incl onderbroeken en sokken. Zit prima.

De broeken zitten lekkerrrr

Best wel blij met die onderbroeken, zitten en passen goed, helemaal top .

Zitten als gegoten

Opmerking ; enkele verkleuren regelmatig

Ga gewoon door met de geweldige prints!

Pasvorm is zoals altijd gewoon goed! De laatste print vind ik geweldig, ik heb de neiging om geen gewone broek er over aan te trekken!

Zit goed en mooie kleuren

Goede pasvorm en mooie kleurcombinatie

Mindblowing

Iedere maand weer een spannend moment als het pakje op de mat valt. Verbazingwekkend en aangenaam verrast dat er elke maand weer een compleet andere boxershort uit de verpakking komt. Ga zo door!!!

Marek Gercak

I order boxers from you few years and weer only yours couse they are great ...High quality and perfect dizain.

Super goede kwaliteit

Super fijne boxers! De kwaliteit is ook echt geweldig! Kan iedereen aanraden!

Heel mooi design

Vind hem tot nu toe de mooiste

Past perfect

Heerlijk om te dragen en blijven mooi

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen