De boxer en sokken en voor zowel mijn 2 kinderen passen altijd perfect, het zit altijd lekker

Ik heb recentelijk mijn 100ste ontvangen!!!

Hoe tevreden moet je wel niet zijn als er al 100 On That ASS boxers in je kasten liggen!!!!

Nooit meer shoppen voor ondergoed

Zodra je even lid bent kan je beginnen met oude onderbroken uit roulatie te halen. En je krijgt van alles wat!

Top Designs

Designs zijn altijd leuk/grappig om te zien, een dik compliment hoe jullie deze weer tevoorschijn toveren. Fijne boxershorts!

Mooi en zit lekker

De design is erg kleurig en de kwaliteit is ook heel goed je merkt dat als je de boxer uitstrekt je nog steeds goed de kleur behoud

"On that ass ondergoed zorgt voor comfort en stijl de hele dag door!"

Bij On that Ass heb ik een reeks van positieve ervaringen gehad die mijn perceptie van ondergoed echt hebben veranderd. Vanaf het moment dat ik hun producten ontdekte, werd ik aangetrokken door de combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die ze beloofden. En ik moet zeggen, ze hebben die belofte waargemaakt en zelfs overtroffen. De eerste keer dat ik een paar On that Ass boxershorts droeg, was ik meteen onder de indruk van het comfort. Het materiaal voelde zacht aan op mijn huid en de pasvorm was perfect, zonder te strak te zitten of te gaan lubberen na verloop van tijd. Het was alsof ik nauwelijks iets droeg, maar toch voelde ik me volledig ondersteund. Wat me ook opviel, was de aandacht voor detail in het ontwerp. De prints en kleuren zijn levendig en uniek, waardoor elk paar een eigen karakter heeft. Het gaf me een gevoel van zelfvertrouwen en plezier, wetende dat zelfs mijn ondergoed een persoonlijke touch had.

Prachtig

Prima maat En ze zien en zijn prachtig Mijn zonen vinden ze prima.

Fantastisch!

Leuke designs en goede kwaliteit!

Goede kwaliteit en een leuk ontwerp

Ik vind het hele mooie en kwalitatief goede sokken en onderbroeken!!

De boxershorts zitten altijd veel lekkerder dan elders gekochte

De boxershorts zitten altijd veel lekkerder dan elders gekochte boxershorts. Dit keer ook een heel mooi ontwerp

Adembenemend

Onderbroeken zitten goed. Hebben een leuk uiterlijk.

Top kwaliteit shorts

Fijne goed passende shorts van uitstekende kwaliteit, verpakking verdient ook een dikke 10! Ben al een ouwe knakker (60) vandaar dat ik de effen versie heb maar de shorts met print zien er ook top uit, als ik jonger was wist ik het wel.

Hele fijne onderbroeken!

Ik heb nog nooit zulke fijne onderbroeken gehad. Ik ben zeker een blijvende klant! :)

Hele fijne boxershorts

Ik heb al een tijdje een abonnement bij On That Ass en ben zeer tevreden over de kwaliteit en de variatie. Tussentijd even weggeweest en gezocht naar alternatieven, maar nergens deze kwaliteit gevonden. Ook de klantenservice is top!

Altijd mooie en hoge kwaliteit onderbroeken

Ik koop al jaren mijn onderbroeken bij On that ass. Het ziet er altijd goed uit en is van hoge kwaliteit. Kortom zeker de moeite waard.

Top kwaliteit

Erg goede kwaliteit boxershorts en sokken . Perfecte pasvorm en elke maand een nieuw en uniek design

Helemaal top

Ontzettend gave boxers die ook nog eens heerlijk zitten, kan niet beter! Elke maand weer uitkijken naar het nieuwe design. Voorzichtig zijn met wassen om ze lang mooi te houden.

De producten dat if koop zijn goede producten, Goede ervaring en goed materiaal

Mijn man vind ze echt geweldig Zitten gewoon super

Prima onderbroeken ze zitten als gegoten.

Ik ben uitermate tevreden over de on that ass ondermode. Deze broeken gaan vele malen langer mee dan andere ondermode. Als ik er 12 stuks ontvangen heb dan zet ik mijn lidmaatschap weer voor enkele maanden stop en kan weer opstarten als ik daar behoefte aan heb. Werkt prima voor mij.

Vooral makkelijk!

Fijn om eens per maand een short te ontvangen, heb je er genoeg, of genoeg reserve ;) zet je het abonnement zeer eenvoudig op pauze en je ontvangt weer nieuwe als je dat wilt! Fijn makkelijk en prima prijs.

Lekkere strakke kleurrijke broek

Ze zitten gewoon lekker en met het abbonnement grijp je nooit mis

Over het algemeen héél positief

Ben al een aantal jaar lid en heb er misschien al een stuk of 100, misschien wel meer met alle special editions en zwembroeken. Een paar jaar terug kreeg je nog wel eens een sleutelhanger of iets gratis toegestuurd. Nu krijg je alleen nog iets met geluk dmv. Loting als je het deed delen of sharen via instagram. Dat vind ik persoonlijk wel jammer maar het bedrijf blijft groeien, dus is ergens ook wel logisch! Verder wel eens wat gehad met verkeerdom geprinte modellen, of modellen die heel snel vervaagde van kleur.(vervagen al ruime tijd geen last meer van!) Dit werd altijd keurig opgelost door de klantenservice. Heb zelf ook nooit last gehad van gaten op een van de allereerste na. Ook dat werd keurig opgelost

Mijn zoon is er blij mee

Mijn zoon is er blij mee blijven mooi

Fijne boxers

Fijne boxers, zitten goed en goede kwaliteit.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen