Levering conform voorwaarden

Overzichtelijke website en eenvoudige bestelprocedure en levering conform de leveringsvoorwaarden zoals door hen gepubliceerd. Niks mis mee om hier artikelen te bestellen.

Perfecte service en supersnel geleverd

Na een aanbiediing in een ontvangen mailtje gebeld omdat de aangeboden korintgen niet in de bstelling konden worden verwerkt. Prompt de volgende dag teruggebeld en uiterst vriendelijk en zonder aarzeling zijn die voorwaarden verwerkt en was de bstelling snel rond en de voglende dag geleverd. Ik heb alle waardering voor deze service, kom je niet vaak meer tegen.

Top service.

Zeer goede sevice,vandaag besteld morgen in huis.ze konen hun blooftes na.

Prima levering

Gewenste produkt snel en accuraat geleverd.

Het lek is getopt

Goede ervaring!

Dicht en herstel idd pakkingen van de motor

Mijn Mercedes 60 pk inboord is na totaal 8 uur varen op diverse plaatsen weer droog.

Altijd de volgende dag in huis! Perfecte service.

Super en snel

Slecht

Ik heb wel betaslt maar niks binnen gekregen

Mijn bestelling is snel geleverd. Daarnaast vind ik de tool om op kenteken te checken welke olie er precies nodig is, heel handig!

Snelle levering goed product

Keurig op tijd geleverd, prima

Op naar de volgende bestelling

Prima producten, snelle bezorging

Prima producten, snelle bezorging

Eenvoudig en duidelijk bestellen waarna het snel geleverd wordt.

Zie hierboven

Vlotjes geregeld

Netjes en vlot afgeleverd.

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet gekregen ik wacht al een week.

Ik kan u geen beoordeling geven omdat ik mijn bestelling nog steeds niet binnen heb gekregen.

Correct en snel geleverd

gemak dient de mens, zit goed in elkaar

Buiten de snelle levering en de nette prijzen is het gemak toch wel de keuze, weet nog wel vorig jaar in Spanje, olie zoeken voor je auto voor de terugreis voor de zekerheid> Duurde een eeuwigheid voor ik de juiste had gevonden. Nu voer je merk en type in en jouw olie komt te voorschijn met alle andere producten die voor jouw model beschikbaar zijn. binnen 24 uur geleverd. volgende keer weer Peter B

Snelle bezorging voor een goede prijs

vriendelijk personeel en snelle service

Was op zoek naar stuurbekrachtigingsolie op website maar kwam er niet helemaal uit dus gebeld. Er werd snel opgenomen en een zeer vriendelijke jonge dame leidde me naar betreffend artikel op hun website. De volgende dag had ik betreffend artikel al in huis met nota en en vriendelijk handgeschreven bedankje. Naar mijn idee een prima zaak en zal hier zeker weer bestellen als ik wat nodig heb voor mijn auto.

De olie is goed, de bezorging veel te laat

De olie is goed voor een goede prijs en de bezorging veel te laat

Tevreden klant

Ik ben al jaren klant bij overweg olie, de plus punten snelle levering en klant vriendelijk.

Goede website

Zeer tevreden en snelle levering.

Fijn bedrijf!

Goede klantenservice.

Kotterstraat 20

8102 HZ Raalte

Over Overweg Olie

Overweg Olie is een succesvolle, flexibele en krachtige verkooporganisatie. Wij zijn uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor particulieren, overheden en bedrijven, van industrie tot agrarisch, van loon- en grondverzet tot transport en van mechanisatie- tot autobedrijven. Vraag het onze klanten en zij zullen beamen dat Overweg Olie een no-nonsense bedrijf is dat haar afspraken nakomt. Dat kunnen wij garanderen, omdat we veel energie steken in ons voorraadbeheer en de bijbehorende logistieke processen. Een constante, gevarieerde voorraad en eigen transport, gecombineerd met de beste vervoerders van Europa, zorgen ervoor dat we altijd snel leveren.