Lekker, makkelijk, voedzaam en je valt ook nog af.

Ik gebruik de shake alleen in de ichtend en af en toe als lunch. Vind het voedzaam en val toch kleine stapjes af.

Heerlijke shakes!

Ik gebruik al een aantal jaar de shakes van be slank. Zo blijf ik op gewicht. Ik hou niet van ontbijten dus een Shake is voor mij perfect. In de meeste shakes zitten veel suikers en in die van be slank niet maar wel vol met eiwitten en vezels.

Lekkere shakes

Al verschillende shakes uitgeprobeerd die lactose vrij zijn, maar deze van be- slank zijn ver weg het lekkerst.

Lekkere smaken !

Proef pakket besteld en erg lekkere smaken geprobeerd! Jammer alleen dat bezorging niet de volgende dag was zoals op de site staat vermeld. Order was blijven hangen op “wacht op betaling” terwijl deze betaald was en ruim op tijd op de dag. Volgende bestelling gaat dat hoop ik weer goed.

Je krijgt je producten heel vlug.Ik ben er zeer tevreden over.Heel lekker van smaak en gaat goed om te vermageren.

Heel lekkere voedzame shakes

Deze shakes steken boven alle andere shakes uit qua smaak en inhoud (weinig suikers en nepsuiker)

Smaakt goed, vult en voedt goed, voelt goed!

Mijn eerste indruk is positief over de smaak en het gevoel in mijn maag. Vanwege maag problemen ben ik vaak aangewezen op shakes. Deze geeft me geen misselijk gevoel terwijl ik dat bij veel suikerhoudende shakes wel heb. Zo is de motivatie er weer op weg naar een gezonder gewicht.

Echt de lekkerste vanilleshake!

Al diverse shakes geprobeerd, maar deze is toch de lekkerste. Geen vieze nasmaak. Sinds is iedere ochtend de be shake gebruik kan ik de hele ochtend vooruit. En...in 2 mnd 8 kilo afgevallen met 10.000 stappen per dag!,

Top !

Altijd heel snel geleverd en je mag ook kiezen welke dag geleverd wordt. Chocolade-caramel is mijn favoriet, op tweede plaats komt Aardbeien en op de derde plaats vanille. Na enkele maanden al effect. Ik blijf op mijn gewicht (1 shake per dag)

Smakelijk begin van de dag

Bosvruchten erg lekker en makkelijk te maken. Lekker met verse stukjes fruit Is een aanrader

Goede en snelle levering, erg duidelijke site. Gewoon Top!

Lekker, voedzaam en snel geleverd

Mijn eerste bestelling kreeg ik de volgende dag al aan huis geleverd. Eergisteren begonnen aan fase 1A voor 3 dagen en het valt heel goed mee. De shakes zijn heel lekker van smaak en zorgen ook voor het uitblijven van een hongergevoel. Ik mis mijn kopje koffie 's morgens wel maar daar ga ik morgen volop van genieten! Een aanrader is het proefpakket met 9 verschillende smaken. Verrassend lekker en handig in zakjes verpakte porties om mee te nemen als je op weekend gaat of zo. Deze wil ik steevast in huis hebben! Kortom ik ben supertevreden want ik ben al wat gewicht kwijt. Dus op naar een vliegende start!

Alles naar wens!

De producten werden snel en netjes geleverd. Ik vind alle shakes lekker met een lichte voorkeur voor de triple chocolate en cappuccino. De methode werkt, ik voel me er prettig bij. Dit ga ik wel een tijdje volhouden.

Al 10 jaar trouwe klant

Niet per se om af te vallen maar om gezond te eten ben ik al 10 jaar fan van be-slank. Shakes zijn lekker en zonder toegevoegde rommel. Dat is waarom ik 10 jaar geleden gekozen heb voor be slank.

Ik maak er warme chocolademelk van!!

Voor me gevoel een momentje zondigen terwijl het gezond is. Met kokend water lost het goed op, ik vind dat met melk minder

De shakes zijn lekker maar de verpakking is misleidend

Heb eerder de shakes gebruikt en sinds kort weer. Smaak is prima en je houdt een vol gevoel en je valt af ... Maar je krijgt grote bussen thuis, die dan voor 2/3de gevuld zijn.... Dus of voller vullen of kleinere verpakkingen is mijn advies. Dit kan in deze tijd toch echt niet meer....

Werkt goed

Shake werkt goed voor mij. Gebruik hem als lunch. Geen honger gevoel. Maak de shake met water in een shaker. Niet romig door het water. Maar het werkt

Heerlijke Shake

Elke morgen begin ik met Be-slank Shake het is voor mij een feestje!

Ik ben een slechte eter, neem nu een shake mee naar het werk smorgens, en smiddags yoghurt met vanalles erin.... ik vind het heerlijk

Geweldig product

De lekkerste shakes die ik blijf bestellen. Geen chemische geur smaak. Klontert en schuimt niet. Ik maak ze klaar met soja melk en hab lang een voldaan gevoel

Gaat zoooo langzaam

Tot nu toe afzien 3x per dag shake en nog maar 1 kilo kwijt. Ben al 5 dagen heel streng

Aanrader!

Mijn eerste ervaring met shakes. Ik kon me niet voorstellen dat ik een halve dag alleen op dit kon teren zonder een tussendoortje, maar het kan! Voor mij niet met 300 ml melk, maar wel met 250 gram Griekse yoghurt of 150 gram kwark. Ik had de smaken aardbei en vanille besteld, beide erg lekker. Héél blij met de tip die ik kreeg om deze shakes eens te proberen in m’n eeuwige strijd tegen de kilo’s!

Lekkere shake

Ik heb nu, nadat ik vorige keer een proefpakket met alle smaken had besteld, mijn favoriete shake weer besteld. Ik vind de triple chocolate heerlijk. Ik los het op in water, even schudden en klaar.

Geen last van buikklachten

Omdat het lactosevrij is kan ik deze shake goed verdragen zonder buik of diarree klachten. Heb nu de chocolade smaak besteld ipv banaan.

Veel goede smaken en voldane voeding

De shakes zijn echt erg lekker heb nu de ships geprobeerd ik vond de nacho cheese erg lekker de bacon smaakt ook erg goed al vond ik de ships lichtelijk een droge nasmaak hebben evengoed een lekker alternatief de wraps ga ik vanavond proberen maar zien er heerlijk uit!

Anjerplein 1

9753GT Haren

Over Be-Slank

Al onze maaltijdshakes worden gemaakt met hoogwaardige plantaardige eiwitten en zijn met zorg voor jou geselecteerd. De maaltijdshakes zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Geniet van de rijke, natuurlijke smaak. Vrij van o.a kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.