Duidelijke website en lekkere smaken

De website is erg duidelijk en overzichtelijk. Goede uitleg en veel informatie! Mijn favoriete smaken zijn cappuccino en aardbei. Ik heb nu een starterspakketje erbij besteld om de andere smaken ook te proberen!

Geen honger gevoel en dat met lekkere met smaken!

Begonnen met het startpakket om zo alle smaken te testen.. het leuke is dat je kan mengen met yoghurt, melk, amandelmelk, skyr…. Leuke variaties en ook lekkere variaties zijn dus mogelijk. Ook he toevoegen van fruit is een leuke extra!

lekker

lekker maar blijven klontjes achter

Eerste Shake die ik echt lekker vind.

Lekkere shakes, elke ochtend en middag neem ik een Shake. De vanille en cappuccino zijn mijn lievelings!

Lekker en gemakkelijk

Ik eet het elke morgend de Forest fruit in youhurt met frambozen van uit de diepvries mmmmmm word een lekker ijsje

Lekker, iedereen eet hem hier gewoon voor de lekker

We gebruiken hen niet om af te slanken, maar als toevoeging aan bv kwark of als we weinig tijd hebben in een shake om zo toch voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen.. Grote voordeel van dit merk...geen melk en geen soya toegevoegd.

Heel tevreden over de smaken die ik tot nu toe al heb geproefd.

Ik heb het budget pakket besteld nadat ik een hele positieve ervaring van een vriendin had gehoord. En die positieve ervaring kan ik nu alleen maar beamen!! De smaken die ik tot nu toe heb geproefd zijn echt, niet kunstmatig of chemisch en dat vind ik heel belangrijk om het te kunnen volhouden. Ik kijk uit naar de andere smaken, ga er zeker mee verder en zal het ook zeker verder vertellen.

Heerlijke smaak

We hebben al best wat shakes geprobeerd maar de lovende woorden over be-slank zijn echt niets teveel gezegd. Wat een heerlijke smaken! Ik maak mijn Shake met 250ml halfvolle melk en 100gr magere kwark (285kcal totaal incl de Shake poeder) en daarna doe ik het in de blender. Een heerlijk luchtige Shake als gevolg. De smaken zijn echt geweldig!

Ik gebruik nu week

Zeer goeie verschillende smaken

Goede service, lekkere producten, top!

Mijn vriend en ik zijn al een tijdje bezig met gezond(er) eten en verliezen langzaam maar zeker onze corona-kilootjes. In verband met de bruiloft van mijn broer binnenkort besloten wij het eiwit dieet van Be-Slank te gaan proberen om even in korte tijd wat extra gewicht te verliezen, om vervolgens weer langzaam over te gaan in ons eigen voedingsschema. We zijn begonnen met het proefpakketje om alle smaken te proberen, en ze zijn echt stuk voor stuk heerlijk! Uiteindelijk hebben wij gekozen voor banaan en aardbei. Maar ook de cappuccino en bosvruchten vonden wij erg smakelijk. De service is ook super. Ik had een vraag en kreeg dezelfde dag nog een reactie. 5 sterren!

Triple chocolate shake

Ik drink deze elke ochtend als ontbijt, het vult goed en heeft een heerlijke smaak. Een echte aanrader!

chemische nasmaak

Ik ben heel enthousiast van start gegaan omdat er zoveel lovende reviews zijn over de heerlijke smaak. ik heb daarom meteen de cappuccino en de aardbei besteld zodat ik met wat afwisseling van start kon gaan. Dag 1: dacht ik dat ik misselijk was door de wissel naar een shake ipv een boterham. wel 1 kg afgevallen in de eerste dag (maar wellicht ook door het feit dat het een zware dag was waarbij ik alleen 2 Shakes en groene thee dronk, 's avonds een koolhydraatarme maaltijd en verder veel water) Maar doordat ik zo misselijk was, durfde ik de 2e dag niet opnieuw met de Shakes te starten. Paar dagen gewacht en toen opnieuw begonnen. de Shakes met een heel klein beetje melk aangemaakt, die gedronken en daarna de overige melk los gedronken. de nasmaak bleef chemisch, maar de melk neutraliseert wel wat. dit heb ik vervolgens weer 2 dagen gedaan maar ik kan niet wennen aan de smaakjes, ik blijf er misselijk van worden. Misschien dat ik 2 smaken heb gepakt die me gewoon niet liggen. Maar ik vind het te prijzig om nieuwe smaken te proberen en deze vervolgens te laten staan, met het risico dat ik bij andere smaken hetzelfde ervaar. Jammer, want ik val er wel mee af!

WAUW!!

WAUW!! Ik ben op 1 april begonnen met Be-Slank, 4 dagen Fase 1A en nu Fase 1B. Heerlijke shakes vermengd in bijv. alpro havermelk-amandelmelk, magere kwark-yoghurt. Ook alle smaken uitgeprobeerd, sommige zijn echt al favoriet. Ook de tussendoortjes zoals proteinereep choco-caramel, choco-koekjes en baconchips, allemaal heerlijk! Zo hou ik op een lekkere manier mijn eigen 100-dagen-challenge goed vol (100 dagen = -100 ons), waarschijnlijk met Be-Slank haal ik dit al in 50 dagen.

Uitstekende maaltijdshake

Wat een fijne shakes! Geeft een volzadig gevoel en ook de smaken zijn érg lekker. Ik vervang nu 3 maaltijden per dag en het is prima vol te houden. Hopelijk krijg ik de laatste zwangerschapskilo's er zo af .. Ik ga meer bestellen! :)

Erg lekkere smaken

Ik ben nu 3 dagen bezig. De smaken vd shakes zijn verrassend lekker. Mocht iets dikker zijn van textuur maar het vult wel tot aan de volgende maaltijd. Hopelijk toont het resultaat zich ook op mijn weegschaal.

Super lekker

Fantastisch deze lactosevrije shakes. Elke dag een andere smaak.

Lekkere smaken

Voor de eerste keer cappuccino besteld en de smaak is lekker.

Ik ben gestart met Be-slank Ik ben 100%tevreden Ik heb nog nooit zo snel resultaat gehad met een shake Het is zeer zeker een aanrader

Redelijk goed

Ik gebruik de Shake nu en ik ben van 73 kilo naar 71,7 kilo wel mijn periode momenteel dus wat lastig wegen.dus ik hoop mij. Streefgewicht te behandelen van 65 kilo.er wordt snel gereageerd op je vragen en dat vind ik super prettig om het aan te bevelen vind ik erg lastig nu nog.maar zeg toch ja omdat jezelf moet proberen

Snel verzonden, lekkere smaken Shakespeare.

Op aanraden van ee vriendin deze Shakes besteld. Fijn dat ze lactosevrij zijn. Lekkere natuurlijke smaken.

Geen dieet gevoel

Ik ben nu bijna 8 weken bezig. Ik doe in de ochtend en middag magere kwark met bananen, bosvruchten of mango /passievrucht poeder. Daarnaast pak ik in de middag wat rauwkost. 's avonds eet ik gewoon mee, wel oplettend dat ik niet teveel koolhydraten pak. Tussendoor een stuk fruit en in de avond soms een gekookt ei, koekje of chips van Be-slank. Ik heb niet het idee dat ik aan het lijnen ben maar de kilootjes gaan er wel af

Een ideale start.

Degelijke producten en een prima service. Aan te raden.

Top aanvulling op de gewone voeding

De Be-Slank maaltijdvervangers zijn voor mij als aanvulling op mijn normale (sport) voedingspatroon erg welkom en nuttig. Ik gebruik de (heerlijke) shakes als herstelmaaltijd na of als maaltijd voor een fiets of hardlooptraining met of zonder wat extra fruit afhankelijk van het trainingsprogramma.

Super fijne shakes

ik ben al ruim 10 kilo afgevallen met deze shakes via het dieet programma. Ze smaken ook super lekker! Ik gebruik altijd de vegan shakes en meng ze met havermelk en dan smaakt het net als een milkshake. Ze vullen ook super goed! Ik ben heel erg tevreden!

Super lekker!

Heel tevreden over de smaken van Be-Slank. Ik ben begonnen met het proefpakket. Hiervoor nam ik altijd shakes van een ander merk waar ik heel blij mee was, maar omdat deze te duur werden ben ik overgestapt op Be-Slank. De ingrediënten zijn veel puurder en minder rotzooi ertussen, daar ben ik heel blij mee! Enige nadeel vind ik dat de shake er dun (niet vullend) is met enkel water. Door de yoghurt gaat het beter, maar daar wilde ik eigenlijk vanaf. Nog even zoeken naar een perfecte combi. Al met al heel tevreden en ik ga zéker véél meer bestellen!

Anjerplein 1

9753GT Haren

Over Be-Slank

Al onze maaltijdshakes worden gemaakt met hoogwaardige plantaardige eiwitten en zijn met zorg voor jou geselecteerd. De maaltijdshakes zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Geniet van de rijke, natuurlijke smaak. Vrij van o.a kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.