Een top maaltijd shake

Voor mij en het hele gezin een fijn ontbijt dat met veel andere ingrediënten goed samen kan.

Ik heb het proefpakket en ik moet toegeven dat ik alle smaken erg lekker vind!

Fantastisch product zonder naar bijsmaakje

Ik ben heel erg tevreden met deze shakes. Ze smaken heerlijk en er zit geen raar bijsmaakje aan, iets wat ik wel vaak met andere shakes heb gehad. Ook prettig dat er niet zo veel suikers in zitten. Op naar de -15kg

Bestellingen zijn er snel, zijn ook echt top producten alleen heel vaak wel iets dat uitverkocht is helaas.

Fantastisch!

Super smaken, nog moeilijk om uit te kiezen! Geen klonters, snel klaar én zo leeg!

Heerlijke shakes

Ook ik had al shakes van andere merken geprobeerd, maar was steeds ontevreden over de smaak. Na het lezen van de reviews hier besloot ik een proefpakket te bestellen. Heb tot nu toe vier smaken geprobeerd en stuk voor stuk zijn ze enorm lekker. Geen chemische smaak of nasmaak, maar gewoon een heerlijke shake. Aanrader!

Slechte service

Op de site zeggen ze iedere klacht serieus te nemen, maar dat is onzin. Eerst een zending, pot(ten) banaan ontvangen waar bodem uitlag. Opgelost leek het door nieuwe potten te sturen waarbij ze aangaven op de hoogte te zijn van dit probleem! Een pot had ik in doos laten staan en na paar dagen wilde ik m opbergen. Bij neerzetten op aanrecht valt bodem er uit! Met inhoud over de vloer! Dus ik meld dat weer netjes. Maar de reactie? Omdat ze het euvel de eerste keer al hadden opgelost naar hun mening en omdat zij niet hadden gezien dat ook deze bodem niet goed is, is het mijn probleem! ‘ Helaas kunnen garant staan voor iets wat jou na de levering overkomt’. Ik dacht ze hebben het vast niet goed begrepen wat er gebeurd was, maar ook in herhaling dit antwoord en telefonisch krijg ik geen reactie. Dus €27,- weggegooid! Door een productie fout van be slank! Waar ze van op de hoogte zijn. Maar waar ik voor moet opdraaien. En de on-klantvriendelijke reactie, per mail en zojuist aan de telefoon. Ongelooflijk.

Heerlijke shakes

De shakes vind ik lekker van smaak en vullen goed. Echter voor iemand als ik met bloedgroep B zijn de plantaardige eiwitten uit erwten en dergelijke minder fijn dan melkeiwit, omdat deze mij een opgeblazen gevoel geven en ik er veel oprispingen van krijg. Ik verteer het niet goed. Voor mij dus weer een shake met melkeiwit. Jammer, want ik vind ze verder heerlijk.

Altijd snel en netjes geleverd

Zoals alle bestellingen werd ook deze weer keurig snel en netjes afgeleverd waardoor ik mijn twee favoriete smaken weer op tijd in huis had.

Prima snelle levering en de shakes zijn allemaal heeeeeerlijk!

Na diverse afvalpogingen (ook met shakes) hoop ik wat kilo’s kwijt te raken ennnn eraf te houden! Na bestelling van het proefpakket ben ik gelijk begonnen en heb er inmiddels 5 op die stuk voor stuk heeeeeerlijk zijn!

Heerlijk!

Veel verschillende shakes geproefd, geen een is zo lekker als deze. Als je deze dan nog eens vergelijkt met de andere, wat op hun site kan, is deze ook nog eens de beste om tot je te nemen. Opeens wordt afvallen een stuk makkelijker en smakelijker

Shakes díe súper goed van smaak zijn.

De shakes zijn heerlijk en geven tevens voor langere tijd een vol gevoel. De fruitsmaken zijn ook erg fris en luchtig van smaak.

Elke keer prima

Ook deze keer was het weer een snelle levering van mijn bestelde product. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Lekkere shakes! :-)

Door de shake vergelijker ben ik overgeschakeld van de Herbalife-shakes naar Be Slank-shakes en dat heb ik me nog niet beklaagd! De smaak van Be Slank-shakes is écht puur en smaken niet chemisch. Echt lekker! :-)

Lekker

Ben 3 dagen bezig. Vervang ontbijt en lunch met een shake. Heb de smaak cappuccino en die bevalt goed.

Heerlijk

Heb een proefpakket besteld om alle smaken te kunnen proeven, tot nu toe eigenlijk allemaal heerlijk!

Eerst een proefpakket besteld en daarna heb ik mijn keuze gemaakt voor de cappuccino. Zijn verschillende lekker smaken,maar deze vond ik wel de beste. Maar dat is kwestie van smaak natuurlijk. Ik drink mijn shake 's morgens om 7 uur en kan er tegen tot de middag. Heb geen hongergevoel. Shake lost goed op, totaal niet korrelig zoals sommige andere merken. Ben gewoon heel tevreden zeker als je ziet hoe weinig suikers er in dit merk zitten

Genieten

De bananenshake is genieten

Lekkere shake

Vandaag voor de eerste keer de bananenshake geproefd, super lekker, moet de andere smaken van het starterspakket nog uitproberen. De shakes lossen goed op en zijn goed hongerstillend. Nu volhouden de volgende weken zodat ik weer terug enkele kilo's lichter door het leven kan. Dankzij Be-Slank zie ik mijn dieet weer volledig zitten!

Genieten

De shakes van Be Slank zijn superlekker. Doordat er aleen natuurlijk ingrediënten in zitten smaken ze ook gezond en niet chemisch. Ik heb elke ochtend zin in m'n heerlijke warme chocolademelk-shake en voor de lunch maak ik een smoothie-shake met yoghurt, vanille- en een fruitsmaakje-poeder. Wat vers fruit erbij, genieten maar. Hierdoor voelt dit niet als een dieet en zou ik deze shakes met gemak de rest van m'n leven kunnen blijven gebruiken!

Foutloos en snel

Hele proces van zoeken op site tot aan proeven in huis is foutloos en snel gegaan. Fijn dat er nog bedrijven bestaan waar je niet achteraan hoeft te bellen omdat er iets niet klopt. Producten zijn lekker met makkelijke beschrijving.

Ik heb inmiddels veel shakes geprobeerd maar de aardbeien en de tripple chocolat zijn mijn favorietjes. Ik meng het altijd met kwark en melk, en dan krijg je een heerlijke romige shake. En.... geen honger tussendoor, top!

Lekkere Shakes zonder troep

Heerlijke shakes die glutenvrij zijn. Ik ben blij dat ik deze shakes gevonden heb. Een zoektocht naar een gezonde lunch leverde een bezoekje aan "be - slank" op en wat fijn ook dat je eerst kunt proeven, zo weet je welke smaak je lekker vindt. Heel blij mee!

Prima, lekkere smaken

Snelle levering, shakes vullen goed.

Heerlijke smaak vooral de banaan en de vruchten zijn heerlijk

Heerlijk wel de dag ervoor klaarmaken dan is hij zeer romig

Anjerplein 1

9753GT Haren

050 – 204 16 40

Over Be-Slank

Al onze maaltijdshakes worden gemaakt met hoogwaardige plantaardige eiwitten en zijn met zorg voor jou geselecteerd. De maaltijdshakes zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Geniet van de rijke, natuurlijke smaak. Vrij van o.a kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.