3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super handige website!

Na de vernieuwing van de site werkt de site veel te traag. Geef mij de oude setting maar weer terug.

wij zijn ondertussen geslaagd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

top

Pluspunten

heel goed

Pluspunten

prima geregeld

Ze moeten meer advertentie's controleren, er staan er vaak bij waarvan de tekst en autotype niet kloppen

Pluspunten

Is super

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zoeken op meerdere sites tegelijk

Gaspedaal stuurt me een link om naar mijn favorieten te gaan. "Klik op onderstaande link om al je favoriete occasions te bekijken." Klik ik op de link, dan ga ik naar een algemeen zoekscherm van gaspedaal en zie totaal geen favorieten. Nutteloos bericht dus, dit gaat al weken/maanden zo en het werkt nog steeds niet...

Pluspunten

Veel aanbod en een duidelijke en overzichtelijke site

Pluspunten

Snelste en meest complete zoekmachine. Ze hebben 'op vermogen zoeken' nu toegevoegd en dat is extra makkelijk.

Pluspunten

Super, het grootste aanbod!

Afmelden, account verwijderen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

zie rechts

hoe pas ik max prijs aan ,ga toch niet zo.n kapitaal voor zo,n oud ding betalen 5000 max alles daarboven is absurd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Indien geklikt op de link in de mail wordt er niet de juiste advertentie getoond.

Pluspunten

Mooi en overzichtelijk. Meldingen bij wijzigingen.

Server laat soms erg lang op zich wachten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het oude systeem was veel overzichtelijker en sneller bij je zoekopdracht. In de favorieten zitten een aantal auto's die in het vetgedrukte niet aan geven wat voor een type het is. Bijv. Executive, panoramadak, trekhaak. In het oude systeem werd dat wel in de kop vermeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wat hebben jullie met de website gedaan ?? Het was zo mooi. Nu een BETA versie ?? Alsjeblieft zet de oude site terug, de zoekresultaten in de BETA versie zijn waardeloos. **edit** ten tijde van de reactie hierboven, kwamen er ook motoren en scotters in de resultaten, kennelijk is dat nu aangepast en lijkt het allemaal beter.

Zet de oude site terug. Alsjeblieft. **edit** zet hem op

Pluspunten

Veel aanbod

Marktplaats integreren

Pluspunten

Veel aanbiedingen

Bij uitgebreid zoeken staan veel standaardopties die eigenlijk al op iedere auto aanwezig zijn. Ga voor de meer exclusievere functies zoals: Parkeerverwarming, adaptieve cruise control, lane departure, HUD, elektrisch bedienbare stoelen, stoelkoeling en -verwarming, sunroof, schuifdak, key less, WiFi, etc

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

krijg momenteel steeds dezelfde mail

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nieuwe site helemaal shit !!!!! Geen brandstof invoeren max bedrag enz enz wat een amateurs deze ontwikkelaars ik zou ze geen stuiver voor betalen. Heel snel over gaan naar oude systeem. Ik zou ook niet hier op willen adverteren.

Zie boven

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Veel informatie.

Kan de zoekopdracht niet stoppen! Steeds weer die tips.

Pluspunten

Het zoeken op " sorteren op prijs..etc". Is nog steeds mogelijk. Het staat vermeld na de zoekopdracht rechtsbovenaan de pagina.

In de nieuwe versie kun je niet meer laten zoeken op : " sorteren op prijs". Als voorbeeld. Dat is lastig omdat je nu alle prijzen door elkaar heen krijgt. Althans als ik het goed bekekeken heb.

Pluspunten

prima en uitgebreide keuze om een auto te zoeken.

je kon via het intikken van een letter naar je autotype zoeken, dat is nu helaas niet meer. Dat is wel erg handig want je hoeft niet te scrollen.Rob

Basisweg 30

1043AP Amsterdam