3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat je niet op het gewicht van de auto kunt zoeken

Pluspunten

De site biedt overzicht over het totale aanbod auto's.

Peanuts.

Pluspunten

Overzichtelijk, scheelt veel tijd, ik werd goed geïnformeerd over wijzigingen in favoriete occasions, auto gevonden!

Beter kijken naar voorkeuren, bijvoorbeeld naar welke site ik wil doorlinken, dat makkelijker maken, maar wel de keus laten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

een redelijk compleet aanbod. bericht bij nieuwe aanbiedingen.

als je zoekt krijg je al snel een hele lijst van zoek opdrachten. als je zoekopdrachten wilt verwijderen kan dat (denk ik) alleen een voor een, het zou makkelijk zijn ze aan te vinken, net als bij je email, en dan in een keer verwijderen...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Slim zoeken en criteria aangeven. Intuitieve interface.

De e-mails die ik krijg over nieuwe occassions binnen mijn criteria zijn er leuk en nodigen uit om te gaan kijken. Maaaaar die open in op een ander device en dan moet ik inloggen met een wachtwoord dat ik niet meer weet en pffff. Kunnen jullie het ook simpeler maken? Via mail een link direct naar occassion (laagdrempelig) en dan kan ik later inloggen als ik meer wil. Dan wordt ik weer even maar jullie site gelokt met iets leuks. En: ik zoek een auto en wil overzicht hebben over de mogelijkheden. Een grafiek met alle auto's binnen mijn selectie die ik in een x, y grafiek kan tonen met bijvoorbeeld jaartal tegen prijs. Of km tegen jaartal. Zou heerlijk zijn en een uniek selling point. De eerste autosite die dat heeft, krijgt mij als vaste klant! Ik heb daar voorbeelden van, mail maar als ie meer wilt weten.

Pluspunten

Brengt snel alle beschikbare auto's samen. De zoektocht is op die manier veel plezieriger!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Aanbod

Geen screening en geen voorbeeld in de mail notificatie waardoor je steeds naar de website moet.

2 sterren: slechter dan verwacht

Bij mijn zoekopdracht : http://www.gaspedaal.nl/gebruiker/zoekopdrachten-recent.html Krijg ik steeds dezelfde auto's in beeld omdat de verkoper iets mee doet, wat weet ik niet. Bij mobile.de is dat niet zo.

Pluspunten

heel veel keus bij veel autoside, via gaspedaal ook een keurige auto gevonden

Pluspunten

veel aanbod en op detail zoeken naar een auto. snelle website

Pluspunten

Zoeken in 19 autosites en veel mogelijkheden bij uitgebreid zoeken. Alleen de optie sportstoelen mis ik nog... Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site !

De zoekoptie sportstoelen zou ik graag willen zien !

Pluspunten

Overzichtelijke site , goede informatie ik volg de site al een jaar omdat ik de auto koop 7 maanden heb uitgesteld. dus ik heb een goed beeld gekregen over de verschillende sites. Gaspedaal is voor mij de beste. succes.

Het aantal liters van de kofferruimte vermelden Ook de kleine schades zoals krassen en deukjes vermelden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Sturen bericht dat er conform een zoekopdracht een nieuwe auto te koop is. Als je dan kijkt, dan is er geen nieuw aanbod

Pluspunten

veel criteria in te vullen, veel bronnen

mis keuze voor gewicht van de auto (ivm vaste lasten wegenbelasting) en aantal pk.

Pluspunten

Goed en overzichtelijk

Zorg voor nog meer zoekmachines/resultaten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Manier van zoeken is top

Een echte App maken en niet deze vervanger gebruiken

Pluspunten

Zeer snel met info over nieuwe zxaken

Basisweg 30

1043AP Amsterdam