Ondanks de vooraf aangegeven vertraging omdat het artikel niet voorradig was, is het artikel toch snel geleverd.

Hele mooi bloemetjesstandaard

Ik zocht een smalle vaas of vaasjes voor op de vensterbank. Dit is echt ideaal. Ik kan de luxaflex er mooi voor laten vallen. De standaard is licht dus wel oppassen dat je ‘m niet snel omstoot. Dus de buisjes goed vullen.

Perfect!! Op 1 klein puntje na

Vriendelijke service. Tafeltje die ik had besteld was precies zoals op de foto. Alleen paste het niet bij mn andere tafeltje. Helaas moest ik het retourneren. Geld stond binnen 1 dag op mn rekening. Snelle service ook. Alleen bezorgkosten vind ik een klein minpuntje. Vooralsnog zou ik weer bestellen bij BRIC.

Snel verzonden met een leuke persoonlijk bericht

Snel verzonden met een leuke persoonlijk bericht. En erg blij met mijn product.

Mooie kwaliteitsproducten - Dure verzending

Hoi, Ik kocht hier een mooie landelijke bureaulamp. Heel tevreden! Snelle verzending. Ook een persoonlijk berichtje in de doos. Heel leuk! Het inpakken was niet helemaal top. De doos kwam half open en gescheurd toe, maar gelukkig was het product zelf in de verpakking goed ingepakt. Wel vind ik persoonlijk dat de verzendingskosten onrealistisch duur zijn (anno 2020). Detail: Ook zou het beter zijn van de factuur per e-mail te sturen ipv in de doos te stoppen. Dit was immers een geschenk. ..Maar heb het er tijdig tussenuit kunnen halen.

Snel verzonden

Besteld, snel verzonden. Grappige kerstster

Snelle en goede afhandeling

Hetgeen wat ik had besteld is goed en snel bij mij gebracht.

Super klantgericht na fout POSTNL

Helaas heeft de koerier de eerste keer slechts 3 van de 4 stoelen bij ons afgeleverd. BRIC heeft er alles aan gedaan om de 4e stoel te vinden die wel aangeleverd was en heeft toen dit niet snel lukte meteen een nieuwe stoel geleverd. Klasse oplossing en goede communicatie!! Een voorbeeld van een klantgericht bedrijf.

Grandioos

Order snel en netjes ontvangen, met een persoonlijk geschreven berichtje erbij. Super !

Melanie's kennis in haar collectie en meedenkend vermogen maakte het uitzoeken naar de juiste artikelen zoveel eenvoudiger. Ook haar tips hielp enorm om keuzes te maken. Vriendelijk, meedenkend, ondersteunend en snel. Ik weet dat ik weer bij Melanie zal aankloppen als ik weer leuke spullen nodig heb.

Super snelle levering

Behulpzaam personeel s,morgens gebeld de dag erna al geleverd toppie

Fijne klantenservice, leuke producten!

Netje gemaild door de klantenservice toen bleek dat 1 van de producten toch niet op voorraad was, met de vraag wat ik zou willen met mijn bestelling. Producten een paar dagen later keurig verpakt met een leuk persoonlijk kaartje ontvangen. Fijne winkel!!

Goede service!

Mijn bestelde salontafeltje was niet meer op voorraad, maar ik werd goed geïnformeerd hierover, wanneer het weer binnen zou komen en zodra het binnen was ook direct via mail op de hoogte gesteld. Tafeltje afhalen i.p.v. afgesproken bezorging was ook geen probleem, goede communicatie, dank!

Super snel

Prima product en afhandeling

Snel en correct geleverd en een mooi tafeltje

Snelle servive

Mooi product en snelle service!

Goed product , blij mee . En snel geleverd

Snel en netjes!

Keurige levering! Snel en kundig. Mooie producten

Helemaal prima, en een leuk persoonlijk handgeschreven kaartje bij de bestelling!!!

Geweldige digitale service

Prima informatie, en persoonlijke en leuke aandacht via bedank kaart. Top!

Klant verwachting overtroffen

Snelle levering, goed verpakt, persoonlijke aandacht aan besteed

2 leuke tafeltjes van Woood besteld. Helaas door de Sint drukte bij PostNL langer moeten wachten. 3 Dagen na bestelling een mail gestuurd en kreeg snel reactie, een dag later zijn ze bezorgd.

Mooi product, goed verpakt, netjes en op tijd geleverd. Prima.

Goede levering, goede communicatie

Hoewel de levering later kwam dan was aangegeven, werd dit via de mail goed gecommuniceerd en kreeg ik de optie om mijn bestelling te annuleren of te wachten. Ik heb gewacht en de bestelling in goede orde ontvangen. Blij met het product!

Snelle en goede levering van een mooi product

Binnen een dag geleverd; stevig verpakt en mooi product.