Heel mooie vaas. Goede service

Hele mooie vaas, ben er erg blij mee. In het echt is de vaas veel mooier dan op de internet side.

Leuke startende onderneming

Een webshop met de charme van een kleine locale onderneming. M’n pakketje werd snel verstuurd en kwam met een persoonlijke boodschap.

Snelle services

Bedrijf reageert heel snel op vragen via de mail. Je krijgt track and trace code als product verstuurd wordt

Mijn vazen en dienblad is echt super. Het ziet er echt stijlvol uit.

Ik ben tevreden over de wijze van communicatie en de klantgerichtheid.

Snelle verzending!

Product als omschreven, goed verpakt, leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat en supersnelle verzending. Dank!

Snelle levering en mooie produkten

Windlichten besteld. In het echt nog mooier dan op de website. Heel tevreden. Snelle levering.

Snelle levering, Mooi producten,

De gekochte spullen zijn mooi, goed verpakt aangekomen. Ook de bijgevoegde persoonlijke notitie dit is klantgerichtheid die je vandaag de dag nauwelijks meer ziet. Hier wordt ik blij van. Zeer zeker een aanrader qua product en qua bedrijf.

Kwaliteit en snel

Top kwaliteit, snel geleverd en goed verpakt. Prettig mailcontact met snelle respons over nalevering.

Leuke webwinkel

Prima service en mogelijkheid tot ophalen

Snelle en correcte levering!

Positief

Snelle aflevering, product goed verpakt!

Naar tevredenheid geleverd

Ondanks de dilemma's van Corona is de bestelling geleverd, wel iets later dan verwacht. Maar dat zijn dan ook de omstandigheden.

Ik heb salontafeltjes besteld op de site en binnen 2 dagen werden ze al geleverd. Super blij ook met hoe ze eruit zien.

De service is zooo goed; meedenken, snelle reactie en persoonlijk.

Heerlijk als je positief verrast wordt ... door goede service. De producten vond ik al leuk, maar hun service maakt ze echt bijzonder. Het persoonlujke kaartje was de kers op de taart.

Heel klantvriendelijk!!

Snelle en goede service

Eind van de middag een bureau besteld en een dag later al bezorgd! Super snelle en goede service!

Vlotte bezorging van topproduct.

Met lief persoonlijk kaartje. Erg tevreden

Het ging zeer goed. Ben tevreden met het resultaat

Snel en goede kwaliteit

Fijne website, snelle bezorging en goed kwaliteit spullen

Mooi bureau

Leuk bureau voor een kleine ruimte prima geschikt. Erg blij met mijn aankoop.

Mooi product, snelle levering !

Prima !

Voor ‘t eerst wat besteld bij jullie. Ik werd prima op de hoogte gehouden van mijn bestelling, en eenmaal in huis was het een feestje om uit te pakken. Heel persoonlijk en mooi verpakt!

Snelle levering!

Snel geleverd, heel mooi

Super mooie tafeltjes en heel snel geleverd. Voldoet helemaal aan de verwachting! Blij mee :-)

Super fijne ervaring!

Fijne communicatie en advies. Een product dat ik had besteld was helaas uitverkocht en niet meer aan te komen lieten zij me weten. Bric living dacht echt mee en kwam met suggesties en ideeën.