Mooie spiegel

Hele goede prijs/ kwaliteit verhouding. Spiegel is precies zoals beloofd op de website. Enige kanttekening is de communicatie. De levering duurde langer dan op de website is aangegeven. Daar hebben we zelf over moeten bellen, het had prettiger geweest als zij ons even hadden gemaild.

Fijne warme plaid gekocht, snelle levering

De l plaid die ik besteld heb is heerlijk zacht en warm alleen de kleur was iets donkerder dan op de foto. Levering snel en een leuk handgeschreven kaartje erbij, wordt zeer gewaardeerd!

Heb een glazen waterkan met kraantje gekocht, maar het kraantje druipt.

Probeer het te repareren. Anders moet het retour. Vind dat erg omslachtig. Sales afdeling was achteraf behulpzaam

Goed produckt snelle levering

TOP!

Heel blij met de manier waarop Melanie mijn verzoek heeft opgepakt mbt een bepaald type Woodtower waarin ik geïnteresseerd was.

Snelle levering en mooie vaas ontvangen,precies zoals op het plaatje.

Ben zeer tevreden met de BRIC plantenbakken voor aan de muur!!

Supersnelle levering

Snelle levering van de bijzettafel Ayah. Het is een gedurfde kleur maar past precies bij de nieuwe bank

Goed verpakt. Website was niet bijgewerkt. Artikel bleek niet voorradig. Echter hier werd wel duidelijk over gecommuniceerd en binnen 14 dagen werd het alsnog geleverd.

Super snelle service!

Goede service met een persoonlijke touch. Blij met de aankoop!

Perfect!

Goede service! Snelle levering. Ze schrijven zelfs een kaartje bij je levering met persoonlijke tekst. Ik zou zeker weer bestellen bij het bedrijf!

Goede aankoop ervaring. Zeer tevreden klant.

Lang wachten en niet bezorgd op aangegeven moment

Bezorging duurt lang en daarnaast niet bezorgd op moment zoals aangegeven

Geweldige service

Hele mooie set kussens laten komen,en plaid wat er ook mooi bij zou staan als combinatie. Ben zo tevreden ermee ze zijn prachtig! En zelf niet meer van de ene site naar de anderen te zoeken om een mooie combinatie te maken. Heel hartelijk bedankt.

Super snelle bezorging

Twee mooie tuinstoelen besteld, ze waren er supersnel. Keurig verpakt in de doos met een pakbon.

Geregeld zoals het hoort

Besteld, Betaald en Bezorgd! Erg tevreden! Op afgesproken tijdstip geleverd. Prima verpakt! Wat een fijne stoeltjes!

snelle levering, top

alles perfect de volgende dag geleverd

Super snelle levering en leuk geprijsd! Enorm tof item, heel blij mee. Ik geef het cadeau, maar wil er zelf ook zeker 1 hebben haha!

snelle nette levering

Goed op de hoogte gehouden van tijd levering, zeer goed verpakt, duidelijke gebruiksaanwijzing. Mooi product.

Uitstekend!

Artikel op de dag van de bestelling nog langsgebracht!! Wat een top service!

Mooi product voldoet aan de omschrijving .

Snelle levering. Goed verpakt. Product is wat i verwachte

Fijn zoals er met mijn bestelling omgegaan is. Snel en goed verpakt

Mooie producten, makkelijk bestellen, snel geleverd met persoonlijke tintje.

Snelle levering, scherpe prijs

De bestelling was binnen 3 dagen geleverd en voldeed helemaal aan onze verwachtingen, inclusief een handgeschreven persoonlijke boodschap.

Prachtige Karlson klok!

Erg goed geregeld, extra info en een persoonlijke noot op papier bij ontvangst! Echte originele spullen, ga er zeker meer vinden.