Super snelle service!

Goede service met een persoonlijke touch. Blij met de aankoop!

Perfect!

Goede service! Snelle levering. Ze schrijven zelfs een kaartje bij je levering met persoonlijke tekst. Ik zou zeker weer bestellen bij het bedrijf!

Goede aankoop ervaring. Zeer tevreden klant.

Lang wachten en niet bezorgd op aangegeven moment

Bezorging duurt lang en daarnaast niet bezorgd op moment zoals aangegeven

Geweldige service

Hele mooie set kussens laten komen,en plaid wat er ook mooi bij zou staan als combinatie. Ben zo tevreden ermee ze zijn prachtig! En zelf niet meer van de ene site naar de anderen te zoeken om een mooie combinatie te maken. Heel hartelijk bedankt.

Super snelle bezorging

Twee mooie tuinstoelen besteld, ze waren er supersnel. Keurig verpakt in de doos met een pakbon.

Geregeld zoals het hoort

Besteld, Betaald en Bezorgd! Erg tevreden! Op afgesproken tijdstip geleverd. Prima verpakt! Wat een fijne stoeltjes!

snelle levering, top

alles perfect de volgende dag geleverd

Super snelle levering en leuk geprijsd! Enorm tof item, heel blij mee. Ik geef het cadeau, maar wil er zelf ook zeker 1 hebben haha!

snelle nette levering

Goed op de hoogte gehouden van tijd levering, zeer goed verpakt, duidelijke gebruiksaanwijzing. Mooi product.

Uitstekend!

Artikel op de dag van de bestelling nog langsgebracht!! Wat een top service!

Mooi product voldoet aan de omschrijving .

Snelle levering. Goed verpakt. Product is wat i verwachte

Fijn zoals er met mijn bestelling omgegaan is. Snel en goed verpakt

Mooie producten, makkelijk bestellen, snel geleverd met persoonlijke tintje.

Snelle levering, scherpe prijs

De bestelling was binnen 3 dagen geleverd en voldeed helemaal aan onze verwachtingen, inclusief een handgeschreven persoonlijke boodschap.

Prachtige Karlson klok!

Erg goed geregeld, extra info en een persoonlijke noot op papier bij ontvangst! Echte originele spullen, ga er zeker meer vinden.

mooi product

mooi product en snelle levering!

geweldige service

Ik was op zoek naar nieuwe accessoires voor onze nieuw gedecoreerde woonkamer. BRIC heeft leuke sets samen gesteld, die goed bij elkaar passen. En toen 1 van de kussens niet op voorraad bleek, kwam er een leuk alternatief. Ook toen ik later nog op zoek was naar verdere aanvullingen, werd ik fijn geholpen door BRIC.

Mooi en snelle levering!

Mooie producten en een snelle levering! Met een leuk persoonlijk kaartje erbij!

Levering zoals het moet zijn.

fantastisch tafeltje

Het duurde helaas wel erg lang. Ik werd wel met een kaartje bedankt voor mijn geduld (bijna 4 maanden). Jammer dat dat alles was.

Vazen zijn goed verpakt, geen beschadigingen en prachtig afgewerkt. Goede levering. Zeer tevreden

Mooi

Heb een goede keuze gemaakt

Netjes klantvriendelijk

Ook bij uitstel levering koekoeksklok een aantal malen een mail hierover en een snelle levering toen hij er eenmaal was,zodat ik hem o tijd nog cadeau kon geven. Een handgeschreven kaartje bij het pakketje

Hele betrokken medewerkers die heel behulpzaam zijn. Uitstekende service!