Pluspunten

Zeer persoonlijk en vriendelijk contact. Probleemoplossend.

Pluspunten

Wow, wat een supersnelle levering. Eergisteravond een set sierkussens besteld en gisterochtend al ontvangen! Was me zelf nooit gelukt om deze kussens bij elkaar te zoeken, dus vind het heel handig dat jullie ze in een set aanbieden. Ook heel fijn dat je bij jullie op accentkleur kunt zoeken. Ik blijf klant :-)

Misschien nog iets meer doen aan jullie naamsbekendheid? Ik had niet eerder van jullie gehoord. Maar misschien ben ik een uitzondering ;-)

Pluspunten

Mooie artikelen

Pluspunten

Mooi product, goed verpakt, snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt waardoor mijn bestelling in prima orde aan kwam!

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering, redelijk geprijsd.

het assortiment uitbreiden.

Pluspunten

gister besteld, vandaag al in huis! Super! Goed verpakt, prachtig product van Hubsch! Love it!

Doorgaan zoals jullie nu doen!

Pluspunten

Je woord netjes en snel te woord gestaan en de service is uitstekend. Ik had een vaas besteld. Toen ik de vaas binnenkreeg en mijn pakje openmaakte, was de vaas gebroken. Ik gemaild naar BRIC en de volgende dag kreeg ik een nieuwe vaas toestuurd.

Geen, zo door blijven gaan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We hadden drie sierkussens besteld, snelle levering, mooie set van goede kwaliteit. We waren wel wat teleurgesteld in de vulling.

Pluspunten

Spullen snel geleverd. Keurig ingepakt.

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke spullen en grappige tips. Snelle reacties via de mail. Vriendelijke medewerker.

-Op de afgesproken tijd bij de klant zijn. Bij zowel eerste afspraak als bij het bezorgen van later bestelde goederen. -Bewust zijn van wat er wel of niet is gemaild. - mogelijk het netto uurtarief verlagen naar €50,- aangezien de adviezen grappig zijn maar niet spectaculair. - later bestelde goederen bijvoorbeeld een kast gemonteerd bezorgen of op locatie monteren, in plaats van door de klant zelf in elkaar te laten zetten. Stukje service naar de klant toe.

Pluspunten

mooie producten

Pluspunten

Persoonlijke service

Het zou fijn zijn als het assortiment nog meer wordt verbreed.

Pluspunten

Prima service, direct antwoord op een vraag, bestelde vaas zag er prima uit.

Pluspunten

duidelijke website helder bestelproces supersnelle levering

Pluspunten

Mijn vragen werden snel beantwoord en de bestelling werd snel geleverd. Alles was netjes verpakt en ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst! Alles zag er mooi en goed uit. Leuk dat op de website al combinaties worden gemaakt waar je zelf niet zo snel opkomt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heerlijk makkelijk, leuk en overzichtelijk! Zo besteld en snel in huis, keurig verpakt. Een hele leuke oppepper voor in je huis, en dat zo vanaf de bank.

Pluspunten

Sfeervolle producten en goed advies

Pluspunten

Service is top. Mooie producten, hoogstaande kwaliteit. En net even anders doordat BRICLiving combinaties verkoopt. Scheelt een heleboel tijd. De Broste lantaarn nu als herfstcadeau gegeven en dat viel goed in de smaak!

Pluspunten

Persoonlijk benaderbaar en denken mee in oplossingen! Goede service!