Superleuke winkel

Winkel heeft leuke spullen, wel prijzig. Levering is goed en best snel en met een hele lief persoonlijk kaartje erbij

Mooie producten en snel geleverd

Zaterdag besteld, maandag geleverd en goed verpakt met een attent kaartje. Producten zijn zoals ze er op website uitzien. Helaas zit er een kleine oneffenheid op de voet van het beeldje daarom geen 10. In de winkel zou je dan een ander kunnen pakken.

Totale bestelling in goede staat ontvangen.

Mooie spullen. Betrouwbare winkel, persoonlijk kaartje bij de bestelling. Alles keurig verpakt.

Duidelijke website, snelle levering! De aankoop is precies zoals op de foto en de afmetingen zijn goed aangegeven. Persoonlijk kaartje bij het pakket is een leuke touch!

Goed verpakt en zeer snelle levering!

Ik bestel en zij leveren binnen een dag een mooi product

Prima service en een handgeschreven kaarrtje. Voelt dan toch persoonlijk.

Snel bericht gekregen en het is meteen verzonden

Snelle levering en what you see is what you get

Mooie producten. Mooi verpakt en super snelle levering!

Mooie producten. Mooi verpakt en super snelle levering!

Geweldige service, ondanks niet op voorraad hebben van artikel; binnen 12 u geregeld

Zelden zo’n service meegemaakt; binnen 12 u alles geregeld en binnen 24 u bezorgd en de artikelen zijn top

Perfect cadeau

Mooie vazen set van goede kwaliteit. Cadeau gegeven voor kerst, de ontvanger was er echt super blij mee. Snel geleverd ook met een persoonlijk bedankje erbij, altijd leuk. Ga zeker vaker bestellen hier!

Ontspannen zoeken...

Ik ben een 'ouderwetse' want ik bestel zelden online. Voor voor mij was deze site fantastisch.. Duidelijk en overzichtelijk gerangschikt, mooie items en materialen en ik merkte dat ik op mijn gemakje door site aan t klikken was. De bestelling had ik supersnel in huis. Keurig verpakt en met een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Dat is aandacht! Voor een eventuele volgende bestelling online zal mijn zoektocht hier starten.

Alles goed gelopen, prettige service

Snel bestellen, correcte levering. Misschien beetje op verzenden letten, ik denk dat een bubbeltjes envelop ook groot genoeg geweest zou zijn. Scheelt transportruimte en kosten.

Snelle levering en mooie spullen

Snelle levering, goed verpakt, lief kaartje erbij en mooi windlicht, super service!

Snelle levering ondanks drukke tijd

Na 2 x slechte ervaring bij andere bedrijven was het een verademing dat dezelfde bestelling bij BRICLiving wel perfect en snel verliep.

klant gericht meedenken

Het produkt (lantaarn)als zodanig onderscheidend, alleen qua afwerking laat wat te wensen over, heb zelf correcties moeten uitvoeren

Prachtige beelden!!

We hebben de houten beelden Idol Too besteld, we zijn er heel blij mee, De levering was snel beelden zeten netjes verpakt. Er zat een persoonlijk handgeschreven kaartje bij, heel erg attent.

Mooi!

Wat een leuke set kussens! Mooi en verzorgd verpakt en snel verzonden.

Goede service en snelle levering

prima service maar ...

over de site heb ik niks negatiefs te zeggen, prima levering en comunicatie. het kastje is ook prima maar erg lastig in elkaar te zetten. je moet heel goed kijken hoe de onderdelen om moeten en er waren soms geen "voorgeboorde" gaten waardoor het bijna niet te doen was om de schroeven in het hout te krijgen . en het hout beschadigd dan dus ook dat is jammer..

Snelle levering en goede service,

Snelle levering en goede service,

Snelle, nette levering. Artikel voldoet aan verwachting

Goeie communicatie over levering, levering conform vooraf aangegeven dag. Artikel voldoet aan verwachting. En een gewaardeerde persoonlijke touch!

Mooie artikelen, snelle levering.

Mooie spullen, prima service

Mooie spullen, fijn op kleur gesorteerd en een prima service