Gewoon goed

Snelle en juiste levering!

Het product is binnen 2 dagen bezorgd. Prima service. Door de kaart van het BRICteam aan mij gericht, heb ik de service als zeer prettig en persoonlijk ervaren. TOP!

Snel en attent!

Snelle levering en leuk kaartje aan de bestelling toegevoegd.

Uitstekend!

Snelle levering en een persoonlijk kaartje erbij. Erg leuk!

Ik ben helemaal tevreden

Snel levering. Goed ingepakt en dw website is super leuk!

snel en uitstekend

mooie producten, zeer snelle levering. top !

Heel goede service

Ik had een bestelling gedaan maar bij het bekijken bleek er beschadigingen te zijn Hierover contact gelegd en kon het terug sturen Met teruggave retourkosten kon ik het weer omruilen. Vind dit erg goede service naar de klant toe.

Vlot en correct

Gekocht product komt volledig overeen met beschrijving. Degelijk verpakt. Correct en snel verstuurd en geleverd.

snel en goed ingepakt,

Prima website, goed geholpen door klantenservice

Leuke website met divers assortiment. Bestelling gedaan, waarvan 1 artikel niet meer leverbaar was. Helaas pas na betaling en versturen van het andere artikel per mail over geïnformeerd. Wellicht het aantal per artikel aan te geven via webshop als max./ melding te krijgen? Nu andere artikel elders moeten bestellen.

Snel met een persoonlijke touch

Snel met een persoonlijke touch wat het net iets extra’s geeft als je het thuis krijgt.

Goed geregeld, fout keurig opgelost

Spiegel besteld, zou binnen 1a2dagen bezorgd worden maar werd een week later. Dit kwam omdat hij op een ander adres was bezorgd…. Netjes geïnformeerd en als nog netjes bezorgd.

voltreffer

Snel geholpen. goede en leuke artikelen.

Product voldeed aan verwachting, netjes geleverd

De lamp was leuk, jarige blij mee. En pakket op tijd en netjes verpakt geleverd

Prima prijs snelle levering.

Mooie collectie.

Snelle levering, mooie producten ik ben erg tevreden!!

Mooie producten en uitstekende service.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestel- en leverproces. De klantenservice reageert snel en adequaat. Ze verkopen accessoires, die je niet zo snel ergens anders vindt.

Ik ben goed op de hoogte gehouden over de levertijd ook word er snel op de mail gereageerd. Het handgeschreven kaartje maakt de positieve ervaring compleet.

Super mooie leuke site! Prachtige spullen. Snel geleverd.

Goede omschrijving van het product. Fijne site.

Mooi product en fijne site

Mijn ervaring is uitstekend

Mijn ervaring is uitstekend, leuke design woonaccessoires, snelle verzending en vooral het handgeschreven kaartje ‘dank voor je bestelling’ vind ik ontzettend leuk, dat waardeer ik in het bijzonder.

Snelle service. Mooie stoelen, poot was beschadigd maar werd netjes opgelost (nieuwe stoelen mogen ontvangen)!

Heel goed bedrijf

Ik bestelde een artikel bij Bric in een bepaalde kleur. Bij het verzend klaarmaken van alle artikelen bleek dat mijn artikel in de kleur die ik wilde hebben niet voorradig was. Nou ja, dat kan natuurlijk. Bric informeerde mij hieromtrent en zei dat een nieuwe bestelling over 14 dagen zou komen. Ik ging akkoord omdat ik het zeer waardeerde dat ik vooraf geïnformeerd werd. Na 14 dagen kwam mijn bestelling bij mij thuis. In de doos zat dus het bestelde artikel en ook een HANDGESCHREVEN kaartje waarin zij mij bedankten voor het geduld dat ik had gehad. Kijk als ieder bedrijf nu eens zo betrokken was als de mensen bij Bric dan waren er niet zoveel klachten. Één en al lof voor BricLiving. Nick van der Burgh

Uitstekende service

Maandag besteld , donderdag in huis. Goed verpakt. En veilig bij mij aangekomen . Mooie beeld en goede kwaliteit.

Geweldig!

Geweldige producten en goede service!