A lot of products to choose, unfortunately the product after 3 work days still wasn't delivered.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Duidelijke informatie, goede communicatie en snelle levering. Zeer tevreden.

Goede en snelle service

Bestelling was erg snel binnen , jammer dat ze online moeten stoppen ,

Snelle en goede service.

Goede en snelle service.

Goede ervaring

Snelle levering en goede producten

Snelle verzending en levering. Top

Alles volgens afspraak

top producten

snelle service

Het bestelde netjes, correct en snel geleverd!

Zoals hierboven, en ik word netjes op de hoogte gehouden!

Super szybka wysyłka i smaki

Kupuję regularnie jednorazowe vapy. Jest duży wybór smaków i rodzajów e-papierosów. Szybka wysyłka i płatność. Polecam serdecznie. Po co biegać i szukać, skoro można zamówić do domu

Goed gekomen

Ik kreeg zaterdag bericht van de post dat het was bezorgd, maar dat was niet. Woensdag kwam het alsnog. Prima verpakt, goed prijs kwaliteit verhouding.

Ik werd bij elke stap op de hoogte gehouden van mijn bestelling

Snel en goed

Producten zoals beschreven, snel geleverd.

Snel in huis en keurig verpakt.

Niks te klagen,prima zo!

Goed maar niet super snelle verzending

Goede producten maar duurt aantal dagen voordat het binnen is

Snelle levering. 1 punt dat vervelend is; betalen via overboeking,, makkelijker voor klanten om via Ideal of Paypal te betalen.

Geweldig!

Supersnelle levering. Geweldige winkel en website werkt goed. Blij mee !! Ook met het advies dat ze geven.

Snelle levering , normale prijzen

Snel geleverd, goede prijs

Alles zoals verwacht

Snelle levering, en wat ik besteld had

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Goed netjes op tijd

Goed bevallen ,bestel zeker weer

Goede en snelle service. Overzichtelijke website.

Goede website, snelle levering

Veel assortiment en een snelle levering. Vaker besteld en ga ik blijven doen.

Geweldige shop met een groot assortiment

Goede service en snelle verzending

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!