• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Snelle en goede bezorging.

Vriendelijk en behulpzaam.

Overzichtelijke website en snelle levering

Makkelijk zoeken, de volgende dag binnen

Wel jammer dat ik extra had betaald voor de volgende dag levering, en dat ik mijn pakketje niet de volgende dag kreeg. Voor de rest was alles goed.

Goede service en snelle verzending

Na de bestelling te hebben geplaatst, kwam het snel binnen. Ben zeer tevreden.

Bestellen ging binnen paar minuten. Alles duidelijk overzichtelijk. Volgende dag had ik hem al in huis. Top!

Mijn bestelling was er sneller dan verwacht en alles zag er netjes uit. Mijn bestelling was compleet, fatsoenlijk ingepakt en boven verwachting snel bezorgd. Ik bestel hier zeker vaker!

Slechte service!

Ik heb hier een pakketje besteld bij mijn werk maar dat is nooit aangekomen maar wel een status geleverd binnen gehad. Ik heb de dag erna nog gebeld om het na te vragen. Daaruit kreeg ik het antwoord dat het wel vaker gebeurt en dat ik geduldig nog een aantal dagen moest wachten. Uiteindelijk bijna 1,5 week verder nog niks binnen! Wederom gebeld en toen kreeg ik het antwoord: ik mag het niet zeggen maar mogelijk dat er iemand steelt dat horen we wel vaker. Al bij al 75 euro makkelijk verdient voor dit bedrijf zonder dat ik binnen heb wat ik heb besteld. Echt een schandalige services waar geen verantwoordelijkheid word genomen of aan de klant gedacht word. 1ste en tevens de laatste keer dat ik hier iets bestel!

supersnel

Bestelli,g correct en zeer snel, super tevreden

Snelle goede levering

Klein probleem gehad met de coil maar klantenservice was snel en behulpzaam

Snelle, fijne levering.

Producten zoals beschreven. Snelle levering.

Makkelijk

Ruime keuze maar vooral makkelijk te bestellen. Alleen hoopte ik het de volgende dag in huis te hebben. Kleine bestellingen makkelijk door de brievenbus!

Goede levering

Alles is naar wens verlopen en de levering was supersnel.

top

Goede snelle levering, tevens een duidelijke site en prima prijzen

Super snelle levering

Duidelijk en gemakkelijk de bestellen een super snelle levering

Snelle levering en eerlijke winkel

Snelle levering..overzichtelijke website, goede voorraad en eerlijke prijs

Optijd geleverd

Geweldige rookervaring

Voor het eerst een sishapen gebruikt en ik ben HELEMAAL verkocht! Lekkere smaken en betaalbaar!

Super snelle levering

Levering heel snel voor prima prijs

Zeer positief.

Correcte en snelle levering. Goed verpakt.

perfect

snelle levering en correct

Mijn bestelling na 5 dagen nog niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling na 5 dagen nog niet ontvangen. Of dit aan post nl ligt of aan jullie is mij niet duidelijk. Dit is trouwens de 1e keer. Normaliter altijd een snelle levering van jullie. En goede producten.

Snel en moeiteloos

Het was makkelijk en snel gedaan

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!