Goeie webshop duidelijk

Gewoon goed

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Top ma ook weer niet

De keuze voor product was makkelijk. Ma door fout bij post nl moest ik langer wachten. Toen men pakketje kreeg bleek niet het goede erin te zitten Na een mail en telefonisch contact 0 respons Das helaas zeer jammer waardoor me verplicht voel nog eens te bestellen en ander gewenste product te krijgen

Geweldige en snelle levering

Snelle goede service

Kwam snel aan, goed geleverd, product werkt goed!

Goede en snelle levering.

De producten waren precies zoals ik wilde, ze kwamen snel aan.

Snelle en fijne winkel

Erg snel geleverd en erg netjes! Duidelijke uitleg op de site

Goede snelle service!

Goede zaak en snelle levering!

super goed snel en goed contact

Super goed geregeld

De site is handig , en leverd ook snel je bestelling.

uitstekend

ruime voorraad, snelle levering en goede website

Prima webwinkel, duidelijke communicatie en snelle levering.

Mijn ervaring is zoals die hoort te zijn bij een webwinkel. Mijn bestelling is naar alle tevredenheid ontvangen.

Snel en accuraat

Fijne levering en snel antwoord op mijn vraag. Een aanrader

Zeer goede service

Snelle levering van het juiste product

Snelle service!

Professional afhandeling, bestelling wordt geleverd exact op de dag wat wordt aangegeven geen vertraging met de post. Echt aanrader!!

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Winkel bezocht

Super lsnelle levering, netjes verpakt

Geleverd zoals afgesproken

Goed overzicht via de website en de juiste spullen op afgesproken tijd geleverd.

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Ale een paar keer besteld bij hen. Altijd naar tevredenheid.

netjes en snelle verzending.

snelle afhandeling en mooie produkten.

Snel verstuurd. Alles netjes verpakt!

Super fijne site!

Snel binnen!

Goede fijne en snelle service

Snel geleverd, mega genieten

Ik heb de juiste producten gekregen heel ! En ze waren er ook best snel!

Ruime keuze en snelle verzending

Omdat ik wil stoppen met roken ben ik over gegaan op de vapes. Hier vond ik een ruime keuze aan diverse merken, zo is het makkelijker om te kijken welke vape het beste bij mij past.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk