Goed contact en klantvriendelijk

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Ruim assortiment en vlotte levering

Gemakkelijk gevonden wat ik nodig had. Bestemming is vlot verlopen en levering ook.

Snelle levering, goede vapes. Ik ben tevreden!

Snel en overzichtelijk

Zeer toegankelikke en duidelijke website. Giede opvolging.

Prima gelopen

Bestelling liep zoals beloofd

In orde

Goede prijs goede spullen snel geleverd

Binnen een dag in huis en goedkoopste van wat ik op internet kon vinden. Zeker een aanrader

Snelle verzending, groot en divers assortiment

Super snelle levering

Goed.

fantastic

great shop

• Did you ordered online or have you visit our store? Ordered online

Heel goed, heel snel

Heel goed, heel snel

Ik heb er 10 besteld en de levering was heel snel daar was ik tevreden mee. Er was 1 vape bij die al kapot aangekomen was zonder liquide in, dit vond ik jammer want dat is €7 die weggegooid is.

Einde van de middag besteld, volgende dag meteen in huis! Helemaal top.

Snelle verzending.

Duidelijke websites. Duidelijke categorieen. Er zouden wat meer filteropties bij mogen.

Snel en correct geleverd. Helemaal prima

Snel bezorgd! Pakje paste in de brievenbus.. heel fijn!

Pakketje prima in orde

Goede service. Stond wel dat het pakket bezorgd was, dit gebeurde pas een paar dagen later

Duidelijke website goede levering

Eerlijke prijzen en snelle levering

Snelle verwerking en snelle levering!

Snelle verwerking en snelle levering!

Voor herhaling vatbaar

Vlugge levering

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!