Snel Geleverd en goede keuze

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Goede webshop met snelle levering

Goede snelle bestelling

Ik vond het prettig dat de bestelling snel aan huis was. De producten zijn goed en het voldoet aan verwachting

Goede ervaring

Levering binnen afgesproken tijd, artikel gelijk aan de beschrijving

Savonds laat besteld na 2 dagen al binnen.

Snel geleverd en goed verpakt!

Makkelijk besteld, goed verpakt en echt snel geleverd! Heel fijn!

Freemax replace coils

Zeer correcte webschop Levering zeer snel en netjes afgeleverd met vriendelijke groeten van een klant uit Belgiƫ

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk te bestellen. Levering was gelijk de volgende ochtend binnen. Top!

Snelle nette levering! Aanrader!

Fijn verpakt, met briefpost snel in huis! Erg tevreden.

Snelle levering , duidelijk wanneer geleverd wordt en je kan het goed bijhouden zelfs de tijd

Super service!

Veel smaken en keus, bestellingen worden altijd optijd geleverd en zijn goed verpakt!

Snelle levering en netjes verpakt

Aanrader

Snelle en correcte levering! Topper

Ik heb een aantal vapes besteld en die zouden woensdag 10 mei aankomen. Deze zijn 9 mei al bezorgd! Helemaal top natuurlijk! Ik heb gelijk meer besteld!

Snelle en goede levering

Besteld product volgende dag al netjes bezorgd

Snelle levering.

Snel en goed!

Super snelle levering en fijn dat het een brievenbuspakketje was.

Top.

Alles volgens afspraak geleverd, vlotte service.

Snel in huis, in de brievenbus bezorgd.

Fijn dat ik er niet voor thuis hoefde te blijven. De volgende dag in huis.

Gebruiksvriendelijke website en snelle bezorging

En een breed assortiment!

Prima winkel. Goede levering!

Besteld en netjes verpakt en bezorgd. Goede kwaliteit.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk