Slecht

Pakketje nooit ontvangen. Meneer van de klantenservice was onbeschofte en luisterde niet naar mijn verhaal. Bleef volhouden dat er pas na 10 dagen actie ondernomen zou worden, terwijl ik aangaf contact te hebben gehad met post.nl en die vertelden dat de label beschadigd was en esmoke contact met hen moest opzoeken. Maar meneer bleef bij zijn verhaal. Hier bestel ik dus nooit meer!

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Over het algemeen goede service met hier en daar wat aanmerkingen

E-smokewinkel heeft een groot aanbod en hun levering is uitstekend. Wel zou het fijn zijn als de website iets makkelijker te navigeren was en als de btw al inbegrepen zou zijn bij de op de website aangegeven prijs. Dat zijn echter maar kleine aanmerkingen. Over het algemeen is e-smokewinkel een uitstekende zaak die precies doet wat ze moet doen.

Was mooi op tijd

Uitgebreid en vele producten

Goede producten en snelle leveringen..

Product zoals omschreven

Helemaal top. Snelle verzending

Al een paar x besteld en helemaal top.

Snelle service!

Erg tevreden

Breed assortiment en een goede en snelle levering, ga hier zeker weer bestellen!

snelle levering en alles compleet

Snelle levering, op veel sites zijn deze artikelen niet verkrijgbaar dus toppie!

Makkelijk te bestellen en snel in huis

Klant vriendelijke webshop/ winkel.

Bestelling werd snel verzonden. Goede service.

De bestelling gelijk de dag erna geleverd,super fijn

Snel en betaalbaar

Snel en goed bezorgd en een goede prijs/kwaliteits verhouding

Zelfde dag verzonden - s'nderdaags geleverd. Perfect verpakt. Heel tevreden

Makkelijk snel en betrouwbaar

Iets later ontvangen dan aangegeven.

Er stond voor 18.00 uur besteld de volgende dag in huis.

Snelle en nette levering!

Helemaal goed, bestelling is netjes en volgens vooraf aangegeven levertijden verzonden. Kwam 1 dag later door PostNL, maar dat lag dus niet aan de winkel. Zeker nog een keer bestellen!

Niet goed

Ik heb het verkeerde product ontvangen en heb 3x gemaild om dit uit te leggen Met de vraag of ik als nog het juiste product kon krijgen Helaas nooit geen antwoord gekregen Mvg g Nab

Snelle levering en duidelijke site

Enorm tevreden.

Alles pik fijn in orde. Snelle levering. Producten allemaal in orde

Was goed

Was super

snelle llevering

snelle levering door de brievenbus.

Heel goed!!!

Snel verzending!