• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Top bediening

Paar dagen na bestelling geleverd! zeer tevreden!

Lange wacht tijddn

K heb mijn pakketje zondag besteld vandaag is het donderdag nog steeds niks ontvangen krijg geen track code

Altijd snel en goed geleverd

Producten zijn altijd snel geleverd

Alles ging zoals toegezegd

Besteld - volgende dag binnen, een brievenbus pakket. Perfect. Enige opmerking - het bedrag voor een gratis verzending is te hoog in vergelijking met andere winkels.

Super service!

Snel mijn levering ontvangen!

Fijne ervaring.

Correct en snel geleverd

De levering was duidelijk te volgen en werd op tijd geleverd. De bestelling klopte ook.

Heel tevreden

Eerste keer besteld, super tevreden!

Fijne vape

Fijne vape. Niet te zwaar in de keel

Makkelijk en snel

Snel geleverd veel voorraad.

Jestem zadowolona

Produkt spełnia moje oczekiwania

Snel

Snel bezorgd zoals altijd

Snelle en correcte verzending

Overzichtelijke site

Op tijd geleverd in brievenbus

Overzichtelijke website

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit

Zeer snelle en correcte levering.

De titel zegt alles. Doe zo verder.

Snelle levering en goede service

Zeer tevreden snelle levering, jammer dat verzendkosten zo hoog zijn.

Zeer prettig om te roken, en fijn dat het online kan.

Helemaal top@

Snelle correcte levering

Prima service.

Prima service.

Altijd fijn aankopen doen en snel in huis!

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk