goed.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Super goed

Snelle levering en top kwaliteit producten!

Snel en correct!

Duidelijke site snelle en correcte levering

A

A

Bestelling snel geleverd.

Goede website, snel betaald

Ondanks dat ik mijn bestelling nog niet binnen heb, dat betekent niet dat ik niet tevreden ben. De website is heel makkelijk te lezen, ook gaat het bestellen/betalen heel makkelijk

Prima vape, smaakjes wel snel leeg

Jammer dat ik er korter mee kan doen dan een wegwerpvape...

Very nice !

Very good service, fast to delivery !

heel goed

corecte behandeling

Top winkel

Goede service en prima kwaliteit en levering.

Snelle levering, goede prijs

Goede website, snelle verzending, kan in de brievenbus

Geen smaak

Ik heb 3 flesjes pink bubble besteld en 2 grape, ik heb er van elke smaak 1 geprobeerd maar zit totaal geen smaak aan, dus ik wilde de ongeopende flesjes terug sturen maar dat mag niet dus 35 euro in de prullenbak!!!

Goede keuze, snelle levering

Was een duidelijke site met veel keuze

Aanrader

Snel gevonden wat ik zocht tussen vele topproducten, democratische prijzen en super snelle thuisbezorging. Zeker tot binnenkort.

Order verliep zoals verwacht en foutloos

Bestelling was gemakkelijk en verliep zonder problemen en werd bezorgd zoals aangegeven door de website.

Snelle levering en veel op voorraad.

Top bedrijf

Top geregeld en volgende dag in huis, hou ik van

Toppers

Niets meer nites minder -gewoon toppers.Snel verzenden. Goede kwaliteit.

Goede levering en goed product

Snelle en goede levering, goede producten

De levering was erg snel en werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling veder was het netjes ingepakt

Ruime voorraad

Ik bestel normaal elders, maar de ruime voorraad bij e-smokewinkel.nl maakt het dat ik niet elders meer hoef te zoeken. Snelle levering, makkelijk door de brievenbus. Top!

Goede produkten snelle levering

Ruim assortiment, goede prijzen en snelle levering, top!

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!