Tevreden en goed!

Duidelijke site, snelle bezorging. Alleen jammer dat er geen foto's

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Snel en netjes verzonden

Tevreden

Vape besteld, snelle levering

Snelle levering en netjes verpakt

Zeer goed service. Zeer snel antwoord op vragen via e-mail

Snelle en correcte levering

Goede service en snel geleverd!

Veel soorten snel geleverd

Slechte kwaliteit

Ik heb 3 doodoo vape blueberry ice besteld. Smaakte echt naar niks! Normaal rook ik die altijd eerste keer hier besteld en helaas voor mij de laatste keer.

Veel keuze,Snelle levering, goedkoper dan sigaretten of shag

Snel geleverd en precies wat ik besteld had

Snelle en goede helpdesk

Hele vriendelijke mensen die je met alle plezier op weg helpen met aanschaffen van een vape of onderdelen van de vape

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Winkel bezocht

Snelle verwerking

Bestelling werd supersnel geplaatst en in orde gemaakt. Helaas duurde de bezorging wat langer, maar dat kwam niet door de winkel.

topie

super snelle levering

Alles was in orde.

Snelle bestelling Snelle levering. Prima e smoker

Snelle en goede service

Artikelen dag na bestelling reeds ontvangen

Op vooraad en snelle levering

Super snelle levering

Op zondag besteld, dinsdag in huis en mijne was kapot dus gelukkig ging het snel

Prima website

Snelle levering, makkelijke betaalwijze.

Super snelle service

Vandaag besteld en morgen in huis!! Perfect!!!

Snel 3n duidelijk

Goede klantenservice

Top producten voor een scherpe prijs.

Al jaren koop ik hier tot volle tevredenheid mijn producten.

Midden in de roos.

Via het Internet hier uitgekomen. Toevalstreffer! Maar soms heb je geluk en kom je gelijk bij de beste uit. Ik had dat geluk en heb mijn "hofleverancier" gevonden.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk