Snelle

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Ja prima

Gewoon prima

Doet precies wat je verwacht

De winkel heeft een breed genoeg assortiment voor mijn wensen, levering ging als verwacht. Niets te klagen.

Prima product maar beetje lange verzendtijd

Leuke goeie site je hebt veel opties, alleen de verzend tijd mag wel iets sneller

Mijn eerste bestelling pas, maar snel en perfect geleverd. Ga hier zeker vaker bestellen.

Goede levering en goed verpakt

Ruime keuze voor goede prijzen snel en goed verstuurd.

Snel en goed

Wat ik zoek hebben jullie. Snelle levering.

Goed en snel qua levering

Prima materiaal en snel verstuurd

Heb zelf de i stick power 2 aangeschaft en werkt prima voor mij, snel geleverd

Goede service en volgende dag bezorgd.

Kwaliteit en prijs verhouding is fantastisch

Ik haalde mijn vapes altijd bij de primera, die belachelijke prijzen maken om er wat aan te verdienen. Ik kan hier voor bijna een euro minder meer smaken en meer vapes halen en ik hoef ook niet uit de deur te gaan! Super geregeld!

Ik vindt dat deze winkel goed en snel te werk gaat

Snelle levering.

Levering conform op website vermeldde looptijd.

Súper snelle levering

Vapes besteld die heel snel geleverd is.

Ruime keuze alles

Vandaag bestellen morgen roken ruime keuze

Duidelijke communicatie over de orderstatus

Snelle levering en goede prijs

Makkelijk te bestellen volgende dag in huis prijs en kwaliteit super

Snel geleverd!

Wilde eigenlijk proberen of het wat is. En het is goed bevallen.

Fast service

Good, efficient service with fast shipping, thanks

• Did you ordered online or have you visit our store? Ordered online

Goede spullen, snelle levering!

Goede spullen en een snelle levering. Fijne betaalopties ook. Aanrader, deze winkel!

Prima, bestelpagina zou beter kunnen naar mijn idee.

Ze doen wat ze beloven

Het is een online winkel die doen wat ze beloven. Snel geleverd. Top!

Heel makkelijk het juiste gevonden en snel geleverd.

Perfect !

Zeer snelle en correcte service. Je weet precies hoever het staat met je bestelling. Dag 1 besteld, dag 2 geleverd en degelijk verpakt. Prima !

Topservice

Hele goeie service altijd netjes volgende dag geleverd

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!