Super snelle levering betaalbaar

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Snelle levering en goeie kwaliteit

De vapes waren in hele goeie staat, levering was sneller dan verwacht. Ook de kwaliteit was top

Klantvriendelijk

Prima levering

Fijne winkel/e-winkel met snelle regeling

Goede en snelle service. En een ruim aanbod met het beste advies!

Netjes en snel geleverd

Grote collectie, veel smaken, snel gevonden en snel geleverd, netjes.

Ales voorhanden en snelle levering

Ze hebben alles wat ik zocht. Onderdelen, liquids,... tegen goeie prijzen en met snelle levering.

snel

en voldoet aan verwachting

Snelle bezorging en fijne e-sigarettes

Netjes verpakt en snelle levering

helemaal top.

Snel en correct, beter kan niet.

Een bestelling gedaan van een aantal producten, en 2 dagen later staat alles mooi ingepakt voor men deur. Snel verlopen en alles was juist dus beter gaat niet denk ik dan.

Zeer snelle levering

Snelle levering, duidelijke website

Mijn smaak was niet op voorraad, zou een mail hebben gekregen, had geen mail!

Ondanks de misgeloopte communicatie, geen mail gehad smaak niet op voorraad toch positief. Telefonisch contact gezocht en de volgende dag had ik mijn bestelling al thuis.

Optijd aangekomen

Optijd ik moest alleen verzending kosten ookal was mijn bestelling meer dan €50

Ik vind prima

Ik vind leuk

Alles op voorraad en snel bezorgd.

Vooraf gebeld voor informatie en goed geholpen. Daarna een bestelling gedaan.

Prima producten, en een goede prijs!

Snelle levering een zeer scherpe prijs!

Producten keuze enorm, zeer snelle levering en zeer scherpe prijs! Aanrader !

Snel geleverd, goede producten

Prima producten

Levering niet zo snel als bij anderen

Good service

Good service!