Snele en goede afhandeling van de bestelling

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Snelle levering. Fijne service

Snelle levering door de brievenbus, top.

Goede snelle levering goede kwaliteit

Snel

Snelle en correcte levering

Prettig en snelle levering

Prima product, zeer snelle levering

Snel en goed

Was snel verzonden. Goed verpakt. Allemaal intact. Echt geen woorden voor hoe goed

Snel bezorgd

Makkelijk en snel

Topp service!

Geen issues met verzenden oid. Altijd op de afgesproken datum geleverd

Goedkoper dan andere winkels

Snelle service en goedkoper dan andere winkels en een pen cadeau gehad, top

Hele goed service

Zeer snelle levering

Snelle service en goeie producten

Ik hou niet van wachten dus was ik blij verrast dat ik binnen 2 dagen mijn producten al binnen had. Ik ben zeer tevreden en kan het ieder ander ook aanraden oom bij smokewinkel.nl te bestellen

snelle levering, goede prijzen

groot assortiment

Perfect!

The order came the next day as planned. I was updated for every step of the shipping process via email. The products were exactly what I ordered.

Goed geregeld winkel

Ik was op zoek aan een oude pod systeem die is niet beschikbaar bij andere online winkels. Het was niet op voorraad maar ze geeft het voor me besteld. Ik vind het netjes geregeld en zeer klant vriendelijk.

Precies zoals omschreven

Kwam volgende dag aan.

Het was een snelle levering en alles was goed en heel aangekomen

Makkelijke site en snelle levering

Zeer goede webshop. Snelle en goede service. Een tevreden klant

Veel keuze, super snelle levering! Kortom het tevreden

Veel voorraad en snelle verzending

Met gemak de bestelling geplaatst en het werd meteen een uur later verstuurd. Goede service!

Verkopen goede producten en worden netjes en snel afgeleverd. Producten zoeken op de site is alleen wat lastig wanneer je niet precies weet wat je moet hebben.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

mail@e-smokewinkel.nl

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!