Ben blij met de esmoke winkel, alles was goed en snel geleverd.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Snelle en juiste levering

Fijn om mee te werken

Top!!!

Snelle levering!

Goede snelle service

Super snel

Rond 16:30 besteld, een dag later in huis. Top!

Snel en goed geleverd

Bestelling was snel geleverd en goed aangekomen .

vlot en correct

alles vlot teruggevonden op de site beleverd binnen de beloofde termijn

Prima webshop

voldoende keuze en makkelijk te navigeren

Snelle levering en fijne producten

Kon het nergens anders vinden jullie hadden het gewoon top!!!

Jullie hebben een klant erbij

Niet ontvangen maar wel oplossings gericht

Ik heb wat besteld en t is netjes verstuurd. Kon het in de postnl app zien. Post nl verzaakt om af te leveren maar heb samen met de winkel een nette oplossing gevonden

Snelle levering maar 4 van de 10 vapes zijn onbruikbaar. Dat heeft alvast te maken met de fabrikant. Kan ik deze alsnog recupereren? Wat te doen in dit geval?

Snelle levering, geen poespas. Gewoon top

Goede producten en op tijd geleverd

Goede producten, op tijd geleverd

Site is duidelijk, doet wat het belooft. Snelle levering. Prima

Snel geleverd helemaal top !

Opgelucht

Ik kom uit België en ben zeer blij nog een webwinkel te vinden die blu ice wil leveren in België. Dat is bijna onvindbaar.

Snel en netjes geleverd

Pakketje werd zoals belofte de volgende dag al geleverd. Inhoud was netjes verpakt en heel fijn dat ik kon kiezen voor het leveren bij een pakket automaat.

Prima site.

Mischien iets te veel keus in vloeistoffen.

Helemaal top

Mijn producten kwamen heel en optijd binnen

Netjes verpakt en tijdig geleverd

Zonder omhaal de juiste artikelen ontvangen, en heel attent kreeg ik er een balpen bij cadeau.

Goed en snel

Ik heb e liquid besteld. Binnen 2 dagen geleverd. Super

Handige vape met variabele smaken

De vape is klein en dus handig om mee te nemen of voor in de hand. De kleur is zwart wat altijd goed is. En er is variabele keuze voor smaken. Zeker een aanrader.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Winkel bezocht

Beoordeling

Smokewinkel.nl is een goede bedrijf ze zijn met leveren super snel en als je hulp nodig heb dat zijn ze er gelijk om te helpen

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!